Orbán Viktorék miért hagyták behurcolni külföldről is a koronavírust, Horvátországból, amikor a számok tisztán mutatták, hogy ott milyen kockázatok vannak?
Muszáj volt engedni az embereknek, hogy nyaraljanak, így is hatalmas felháborodás volt már azon is, hogy Balatont javasolták meg a belföldet. Ha nem engedték volna külföldre az embereket akkor még nagyobb felháborodás lett volna.
Ha nem akarnánk kockáztatni akkor le lennének zárva a határok és a szorakozóhelyek is. De se az embereket nem lehet örökké karanténban tartani, se a gazdaságot.
Húzd meg - ereszd meg lesz a vírus miatt.
Hót mindegy: nemrég utaztam a Velencei tó mellett: fullon volt a vonat.
Ha hét közben megkérdeznénk 100 véletlenszerű embert max. 2 mondaná meg nyíltan: "Igen, én voltam Horvátországban".
Tehát a társadalomban (is) menne a szokásos habos szövegelés a politikától függetlenül...
""Mert magyar embernek (értsd: fideszesnek) évente egyszer látnia kell a tengert""
Csak a Fideszesek mentek nyaralni?
Azt te sem hiszed el, hogy emiatt nőttek most a számok augusztus utolsó napjaiban, mert néhányan Horvátországban nyaraltak.
Sokkal fertőzöttebb országok is zöld besorolásban voltak több hónapig, hagyjuk már békén a horvátokat. Több internetes portál is két hete a mostani magyar esetszámnál lényegesen kevesebb napi új horvát számok mellett hozta le a cikkét, hogy tombol a járvány a horvát tengerparton. Most miért nem írják meg akkor hogy Magyarországon is tombol. Vagy ha nálunk sikeres a védekezés, akkor ne dobáljuk már a szart a déli szomszédunkra. Megint a média adja be az embereknek a hülyeséget intravénásan a clickbait cikkeivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!