MIÉRT küld Magyarország Horvátországnak tábori ágyakat és matracokat? Honnan tudják, hogy itthon nem lesz szükség rá?
1-es, én örülök annak, hogy Te ilyen optimista vagy - csak a realitás nem ezt mutatja.
Azt tudod, hogy a már lezárt, fertőzött Milánóból Wizzairrel nem, de Ryanairral még egy csomóan - magyarok - haza tudtak jönni?
Azt tudod, hogy a spanyoloktól, a legfertőzöttebb Madridból - ahol akkor már kijárási tilalom volt!- még a múlt héten is jöttek úgy gépek, hogy a magyar reptéren ellenőrzés nélkül sétáltak ki az emberek, szabadon?
És azt tudod, hogy JELENLEG IS jönnnek Barcelonából, Alicantéből gépek??
Mit gondolsz, hány meg hány fertőzött, jelenleg lappangó beteg van az országban? A 2 legfertőzötteb régióról beszélek, nem véletlenül!
Jajjj, látod, ebben biztosan igazad van, erre nem is gondoltam!! Köszönöm szépen!
Azt hittem, hogy a koronavírus miatt és nem értettem hogy miért? Köszi :-)
5-kérdező.
Ahol a küldésről olvastál, ott biztos írták.hogy miért, nem?
Mert most ez a divat h mindneki segit mindenkinek! Aki meg nem az ne varjon semmit! Megint a hülye önző magyar mentalitas!
En inkabb azt kerdeznem h Magyarországon gyartanak felszereleseket a korhazaknak bovitik gőzerővel a lelegezteto gepeket meg az immunerosito gyogyszereket? Vegyipar legyartotta mar a tobb millió tonna fertotlenitot az utcakra?
Ahogy Kinaban?
1.- Nem olvastam, hanem hallottam és csak annyit, hogy küldenek.
2.- Ha tudnám a választ, nem kérdeznék. Nem az a fajtza ember vagyok, aki álkérdéseket tesz fel a gyakorin, mert unatkozik... vagy hogy nőjjön a pontok száma... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!