Mikor lesz Horvátország sárga vagy piros ország a koronavírus miatt?
Ha jól tudom,szerdán lesz kormányülés és akkor döntenek erről. Vajon berakják sárgába Horvátországot?
Meg elvileg Ausztria és Szlovénia is bekorlátozta Horvátországot
Eleve úgy kellene a színeket kiosztani, hogy aktív fertőzöttek számát elosztjuk a lakosságszámmal és így csinálni egy rangsort. Érdekes ilyen statisztikát nem találni a neten, pedig ez mutatja meg, hogy a lakosság hány százaléka koronavírusos éppen az adott országban.
Belgium a legfertőzöttebb ország Európában, mégis zöld. Horvátországban csak emelkedik, de nem vészes egyelőre a szituáció. Egy hét múlva már elképzelhető, hogy az lesz.
En csinaltam egy listat hogy az elmult 2 het alapjan lakossagszamhoz viszonyitva mennyi a beteg. Es horvatorszag tenyleg nem all rosszul europaban, csak a 26.
Elso 3: montenegro, moldova, bosznia de ezek ugy pirosak.
A zoldek kozul luxemburg, malta es belgium a legfertozottebb jelenleg.
Szerintem meg nincs alapja horvatorszag besargitasanak.
Elobb lesz belgium es franciaorszag sarga szerintem..
Egyetértek az első válaszadóval.
Ha jól belenéztek volna időben,akkor már rég sárga volna. De mivel csak a turizmusból - tengerpartból él,így engedték eddig és továbbra is. Csak nem tudni,hogy aki hazajön a Horvátországi tengerpartról,mennyire egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!