Miért lett nyugatgyűlölő fasiszta az egyik idős ismerősömből? Ez engem zavar, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A nagymamám barátnőjéről van szó, lassan 95 éves, német. 1945-ben túlélte a drezdai bombázást, de elvesztette az apját, az anyját és az összes testvérét is. Teljesen egyedül maradt. A nagyapja Olaszországban és Ausztriában szolgált elég magas ranggal német szövetséges katonaként, de az amerikaiak elfogták, elvitték és végül később kínvallatásokba és emberkísérletekbe halt meg. Azt se tudják, hova temették el. Miért lesz valaki ezért fasiszta és nyugatellenes? Állandóan támadja a cionistákat és a kapitalistákat. Ez engem bánt nagyon.2020. júl. 6. 06:19
11/15 A kérdező kommentje:
Én liberális vagyok és tisztelem Churchillt és Rooseveltet. Dicső, felszabadító hősök voltak! Én liberálisként utálom a faskókat és a komcsikat. Ő Mussolinit és Francot is tiszteli, de szerintem ezek szemét náci gazemberek voltak. A drezdai túlélők pedig nácik.
2020. júl. 6. 10:43
12/15 A kérdező kommentje:
Aki nem tiszteli ezt a három tiszteletreméltó és egyenes vezetőt, az náci vagy komcsi, mert nem tiszteli a szocializmus és nacionalizmus elleni erős harcot. Harris pedig hős volt, mert nem érzelmeskedett, hanem megtette, amit kellett.
2020. júl. 6. 10:46
13/15 anonim válasza:
Értem, a kérdésem meg is válaszoltad. Troll vagy, de nem túl jó.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll, csak utálom a jobboldaliakat, a harmadikutasokat és a baloldaliakat. Én pánszexuális vagyok, akit elítélnek az ilyen emberek. Engem bántanak az ilyen megjegyzések.
2020. júl. 6. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!