Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért lett nyugatgyűlölő...

Miért lett nyugatgyűlölő fasiszta az egyik idős ismerősömből? Ez engem zavar, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A nagymamám barátnőjéről van szó, lassan 95 éves, német. 1945-ben túlélte a drezdai bombázást, de elvesztette az apját, az anyját és az összes testvérét is. Teljesen egyedül maradt. A nagyapja Olaszországban és Ausztriában szolgált elég magas ranggal német szövetséges katonaként, de az amerikaiak elfogták, elvitték és végül később kínvallatásokba és emberkísérletekbe halt meg. Azt se tudják, hova temették el. Miért lesz valaki ezért fasiszta és nyugatellenes? Állandóan támadja a cionistákat és a kapitalistákat. Ez engem bánt nagyon.

2020. júl. 6. 06:19
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Egyszer (NSZK-ban élt) elment Kenyába is, hogy megemlékezzen a "véres nyugatiak gaztetteiről".
2020. júl. 6. 06:26
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
Ne keresd a társaságát. Én pl. a fideszeseket ignorálom.
2020. júl. 6. 06:52
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Szenilitas ? 95 eves korban nem lenne egy nagy meglepetes.
2020. júl. 6. 07:08
 4/15 anonim ***** válasza:
59%

"Ne keresd a társaságát. Én pl. a fideszeseket ignorálom."

Annyira bírom,hogy valaki pártállástól függően ignorálja au embereket.

2020. júl. 6. 07:22
 5/15 A kérdező kommentje:
Ez érthető az ő részéről? Ha rákérdezek, nagyon felháborodik és azt, mondja, hogy a családját elvesztette miattuk és hogy ezt soha nem bocsájtja meg, szerinte, Nürnbergrben, ha sokkal kisebb bűnökért, akasztottak fel tengelyhatalmiakat, akkor igazán fellógathatták volna Rooseveltet, Churchillt, Arthur Harrist és Trumant is.
2020. júl. 6. 07:57
 6/15 A kérdező kommentje:
Meg állandóan arról beszél, hogy ő megélte, azt, amikor idős asszonyok könyörögtek a katonáknak, hogy lőjjék le őket, mert annyira szenvednek és különben megfulladnak. Meg nem feledi el, hogy tömeggyilkos mind a kettő.
2020. júl. 6. 08:00
 7/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem érthető,hogy miért utálja ezeket.
2020. júl. 6. 08:09
 8/15 anonim ***** válasza:
31%

"Annyira bírom,hogy valaki pártállástól függően ignorálja au embereket."

Érthető, hogy Harácsékat pártállástól függetlenül utálja mindenki.

2020. júl. 6. 09:20
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
Hát igen a kettes is a baloldali "ész"ékes példaja.Mindenki egyenlő,de a fideszesek senkik szamukra...
2020. júl. 6. 10:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Nyugtass meg hogy ez a kérdés csak trollkodás és nem azért írtad ki mert valóban bajod van azzal, hogy egy 95 éves néni a saját élete tapasztalatai alapján nem csak képes emlékezni a dolgaira de képes még vitázni is róla másokkal és elmondani a véleményét!

Igen szánalmas lenne ha téged az zavarna és az ellen akarnál tenni, hogy egy ilyen idős ember beszélhesse amit akar és gondolhasson amit akar.

Mit akarnál elérni? Hogy beszéljen a macskákról vagy a szomszédokról, netán semmiről?

2020. júl. 6. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!