Csak engem zavar egyes politikusok és közéleti szereplők laza öltözködése?
Tudod van egy olyan funkció a tévéken, hogy ki lehet kapcsolni. Sőt, van olyan is amivel csatornát lehet váltani. Ezeket keresd meg és máris nem kell nézned azokat akik nem tetszenek neked.
Egyáltalán nem kell nyakkendőben ülni egy műsorban. Ha akarnak akkor nyugodtan lehetnek rövid nadrágban és strandpapucsban is. Akit ez zavar az nem nézi és ennyi.
"Csak engem zavar egyes politikusok és közéleti szereplők laza öltözködése?"
Igen, csak téged!
Majd most figyelni fogom. De a köztévében szerintem rendesen öltözködnek. A bemondón meg a beszélgetéseket vezetőn is szépen megkötött nyakkendő van. Régebben volt, hogy fura színű, de épp mostanában vettem észre, hogy jé, senkin nincs feltűnő nyakormány.
Dekoltázst köztévében nem láttam, de van, hogy néha arra gondoltam, hogy szegény férfi, aki szemben ül egy ilyen fölcsúszott szoknyás -bár jó lábú és csinos- nővel.
A vendégek meg úgy öltöznek, ahogy jól érzik magukat, nem? Inkább legyen nyakkendő nélkül,,hogy ne feszélyezze, és szépen tudjon fogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!