Az index és a jobboldali sajtó miért védi együttesen Churchill háborús bűneit?
30: Nincs olyan csomó ember, akinek lehetne szobrot állítani, mert nincs olyan, hogy ártatlan ember. Mindenkinél van, akibe beleköthetnél, néha még sokszorosan is, mint Churchill esetében.
Tipikus hipszter vagy, akit csak azért zavarnak most az ilyenek, mert a #BLM posztok a menőek.
Mi se bizonyítja jobban, hogy egyből azt hiszed, ha valakit fárasztanak az ilyen műhisztik, amiket most nyomtok az egyből a szado-mazó szexet szereti csak.
32: Ahogy az előttem lévő írta ugyanúgy találnának olyanokat, amik miatt az ilyen logika alapján nekik se lehetne szobrot állítani.
George Washington szobrát is simán le lehetne dönteni, mert az elején ő se akarta eltörölni a rabszolgaságot. Látod?
"Ahogy az előttem lévő írta ugyanúgy találnának olyanokat, amik miatt az ilyen logika alapján nekik se lehetne szobrot állítani."
Én se értek egyet az idióta USA-beli anarchistákkal, akik Gandhi szobrát is le akarják dönteni egy rossz mondata miatt. De ugye különbséget tudsz tenni egy rossz mondat, illetve háborús bűn között?
Röhögve tudsz mindenkiből háborús bűnöst csinálni. Csak nézd meg miket csinálnak mostanában is, beosztottak őrnek a koncentrációs táborba, aztán visznek is a bíróságra, mert háborús bűnös voltál.
Nincs olyan vezető a történelemben, aki nem követett volna el háborús bűnöket. Ezért is írták neked, hogy ugyanúgy minden akkori vezetőnek a szobrát is mehettek lefesteni, mert senki se különb.
"Ezért is írták neked, hogy ugyanúgy minden akkori vezetőnek a szobrát is mehettek lefesteni"
És ez miért olyan nagy baj? Csak vezetőkből áll a világ, hogy másnak nem lehet szobrot állítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!