Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az index és a jobboldali...

Az index és a jobboldali sajtó miért védi együttesen Churchill háborús bűneit?

Figyelt kérdés
2020. jún. 17. 12:57
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

30: Nincs olyan csomó ember, akinek lehetne szobrot állítani, mert nincs olyan, hogy ártatlan ember. Mindenkinél van, akibe beleköthetnél, néha még sokszorosan is, mint Churchill esetében.

Tipikus hipszter vagy, akit csak azért zavarnak most az ilyenek, mert a #BLM posztok a menőek.

Mi se bizonyítja jobban, hogy egyből azt hiszed, ha valakit fárasztanak az ilyen műhisztik, amiket most nyomtok az egyből a szado-mazó szexet szereti csak.

2020. jún. 18. 09:40
 32/60 anonim ***** válasza:
Azért vannak személyek, akik legalább nem tettek rosszat, nem gyilkoltak. Angliában van egy csomó tudós, feltaláló, művész.
2020. jún. 18. 10:44
 33/60 anonim ***** válasza:
#32 Van, de biztos róluk is kiderítik, hogy mondtak valami olyasmit, hogy a négerek nem érnek ezerszer többet, mint a fehérek, és akkor az ő szobraikat is ledöntik.
2020. jún. 18. 11:17
 34/60 anonim ***** válasza:

32: Ahogy az előttem lévő írta ugyanúgy találnának olyanokat, amik miatt az ilyen logika alapján nekik se lehetne szobrot állítani.

George Washington szobrát is simán le lehetne dönteni, mert az elején ő se akarta eltörölni a rabszolgaságot. Látod?

2020. jún. 18. 12:03
 35/60 anonim ***** válasza:
0%
Viszont sokan valóban sokkal több jót tettek, mint rosszat, és nem követtek el nagyon nagy bűnöket. Pl. nálunk Ady utálta a saját népét, erkölcstelen életet élt, József A.-t is megszédítette a kommunizmus egy ideig, de felszólalt Trianon ellen, nem tettek semmi különöset (bár Ady tényleg necces, róla nem kéne sok szobor). Arany, Kölcsey vagy Vörösmarty sem igazán. Ott vannak az 56-os felkelők, parancsnokok, a soproni harcok vezetői, háborús vezetők, vagy akár kevéssé ismert hősök. Abba szerintem ne menjünk bele, ki elfogadható a szélbalos csőcseléknek, mert akkor csak Che Guevara-, Rákosi-, Sztálin- vagy Conchita Wurst-szobrok lennének. Az ilyen véleményeket ki kell zárni a közéletből.
2020. jún. 18. 13:06
 36/60 anonim ***** válasza:
Én pl. nacionalista létemre kifejezetten kedvelem Ady költészetét (jó, nyilván nem a magyarság-versei a kedvenceim), mert képes vagyok függetleníteni a művészetet az embertől. Viszont a másik oldalon nagyon sok az olyan elvakult, szélsőséges ember, akik a legapróbb dolog miatt képesek gyűlölni valakit és ledönteni a szobrát.
2020. jún. 18. 14:12
 37/60 A kérdező kommentje:

"Ahogy az előttem lévő írta ugyanúgy találnának olyanokat, amik miatt az ilyen logika alapján nekik se lehetne szobrot állítani."

Én se értek egyet az idióta USA-beli anarchistákkal, akik Gandhi szobrát is le akarják dönteni egy rossz mondata miatt. De ugye különbséget tudsz tenni egy rossz mondat, illetve háborús bűn között?

2020. jún. 18. 14:55
 38/60 anonim ***** válasza:
53%

Röhögve tudsz mindenkiből háborús bűnöst csinálni. Csak nézd meg miket csinálnak mostanában is, beosztottak őrnek a koncentrációs táborba, aztán visznek is a bíróságra, mert háborús bűnös voltál.

Nincs olyan vezető a történelemben, aki nem követett volna el háborús bűnöket. Ezért is írták neked, hogy ugyanúgy minden akkori vezetőnek a szobrát is mehettek lefesteni, mert senki se különb.

2020. jún. 18. 19:39
 39/60 A kérdező kommentje:

"Ezért is írták neked, hogy ugyanúgy minden akkori vezetőnek a szobrát is mehettek lefesteni"

És ez miért olyan nagy baj? Csak vezetőkből áll a világ, hogy másnak nem lehet szobrot állítani?

2020. jún. 18. 20:36
 40/60 anonim ***** válasza:
39: Te tényleg buta vagy kérdező. Olvasod te egyáltalán miket írunk? Nem, nem csak vezetőkből áll a világ, de minden történelmi személynek van olyan ügye, ami miatt simán lefestheted.
2020. jún. 19. 08:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!