Egészségügyi dolgozok egyszeri jutalmát a korona vírus miatt, miért nem kapják a mentősök és meg sorolhatnám?
Én jelen pillanatban GYES-en levő szakápoló vagyok.
Semmi közöm a juttatáshoz, mivel nem voltam “frontvonalban”!
Viszont a mentősök igen.
Ha jól tudom nekik nem fog járni, sem a gyógyszerészeknek?
Nem panaszkodni akarok a plusz pénz miatt, hisz az mindekinek csak jó.
Viszont nem értem mi alapján született ez a döntés.
Egyébként kedves 8 neked nagyon fáj, hogy pénzt kapnak az egészségügyi dolgozók, ez nyilván látszik a válaszodból.
Viszont ha meg most gyorsan elmész segédápolónak, lehet kapsz meg belőle.
Először is: minden állami egészségügyben dolgozú kap, még a mentősök is, és a GYES-en lévők is.
Másodszor: ha tényleg az egészségügyben dolgozol, ezt tudhatnád.
Harmadszor: valójában mi az értelme a kérdésednek?
A másodszorra: ma lett hivatalos beszámoló arról ki kap.
Mivel én ismétlem GYES vagyok, pont nem követem, a dolgokat óráról órára mert nem ez a legnagyobb gondom.
Harmadszor nem tartozok neked magyarázattal mi értelem a kérdésemnek!
13 egyenlőre senki nem kapott de majd leírom, ha megjött a pénz.
Kérdező "Nem néztem utána, “fáradt” vagyok!"
Már bocs, de sokkal több idődet, fáradtságodat igényelte az, hogy kiírj egy kérdést, mint amennyibe nekem telt hogy beüssem a gugliba hogy "egészségügyi dolgozók juttatás" majd elolvassam mit írtak a mai tájékoztatóról. Mindezt azért, mert te nem tetted meg, hanem kiírtál egy hazugságot és rögtön el is kezdtek pattogni rajta hozzád hasonlók, akiknek szintén nincsen kedvük utánanézni a valóságnak, egyből elhiszik amit hallanak mert azzal lehet szidni a kormányt.
Nyugodtan megtehetted volna hogy annyit írsz válaszul, hogy nem tudtad, oké, akkor mégis milyen jó hogy mindenki megkapja.Ehelyett elkezdtél engem ócsárolni meg a gyógyszerészeket, úgy hogy szintén fogalmad sincsen arról hogy mennyit keresnek. Csak hogy tudd, nekem családtagom "gyógyszerész" - vagyis asszisztens és nem sokat keres, mert nem az övé a gyógyszertár. Mivel nem műszakozik még annyi sincs a fizetése mint az ápolónőknek.
"8 neked nagyon fáj, hogy pénzt kapnak"
Nagyon tévedsz, nekem egyáltalán nem fáj, sőt keveslem, amit kapnak a megalázóan alacsony fizetésükhöz. Én inkább úgy látom te vagy az, aki reklamál, hogy ők miért kapnak és miért nem kapnak a mentősök (akik kapnak), meg a gyógyszerészek. Ezért írtam, hogy ezzel az erővel még sorolhattál volna egy rakás más szakmát, akik ugyanúgy megérdemelnék, mégse kapnak. Mi értelme a kérdésnek? Annak örülj (ha tudsz örülni egyáltalán, mert úgy tűnik neked semmi se jó), hogy legalább az a kb. 1500 ember legalább kap.
Nagyon kevés a bruttó 500e, de legalább kapnak valamit. Már ha kapnak valaha is és valóban annyi lesz, mert már hónapok óta ígérgetik, de ez már más kérdés.
Nem úgy tűnik mint akinek nem fáj.
De persze én nem vagyok megelégedve...mutasd meg melyik mondatból jött ez le neked.
A lényeg az lett volna h miért vannak egyes munkakörök kihagyva a juttatásból, de elég gyenge felfogásotok van.
Mivel nem érint a téma, nem különösebben figyeltem a beszámolót, de úgy rémlik, hogy igen. Kérdezz ra a: 06 80 277 455, vagy 06 80 277 456 számon.
Egyébként 160 ezren július 1-én fogják megkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!