Tényleg minden rendben van a magyar egészségügynél, ahogy az M1 propaganda mondja?
Egy ember leírta erre az oldalra, hogy felhívta az orvost covid gyanúja miatt, de az orvos csak nevetett, hogy nincs egy db teszt sem, plusz maszkok sincsenek. Nem tudom hova kerülnek azok a maszkok és tesztek, amit folyton hoznak a repülők.
Dehogy van.
A kifejezetten covid osztályokon talán van felszerelés, de máshol csak pár darab.
Nálunk egyetemi klinikán osztályonként talán 10 darab ffp maszk (annak is lejárt a szavatossága) meg pár köpeny.
Mikor hozott az OMSZ egy covid gyanús beteget és felvettem a védőfelszerelést, másnap le lettem cseszve, hogy legyek kedves csak akkor használni, ha igazoltan covidos beteget vizsgálok :D kösz.
Az elkülönítés nincs megoldva semennyire, nem lehet izoláltan beteget vizsgálni, és 2 hónap alatt nem sikerült egy normális eljárásrendet kidolgozni sem arra vonatkozóan, hogy mit és hogyan kellene csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!