Egészségügyi dolgozok egyszeri jutalmát a korona vírus miatt, miért nem kapják a mentősök és meg sorolhatnám?
Én jelen pillanatban GYES-en levő szakápoló vagyok.
Semmi közöm a juttatáshoz, mivel nem voltam “frontvonalban”!
Viszont a mentősök igen.
Ha jól tudom nekik nem fog járni, sem a gyógyszerészeknek?
Nem panaszkodni akarok a plusz pénz miatt, hisz az mindekinek csak jó.
Viszont nem értem mi alapján született ez a döntés.
Kár hogy még arra sem vetted a fáradtságot hogy utánanézz ki kaphatja meg.
"Az intézkedés részleteiről a miniszter elmondta, az egyszeri juttatást valamennyi közfinanszírozott ellátásban dolgozó orvos, ápoló, asszisztens megkapja, a művesekezelést végző szolgáltatók, az Országos Mentőszolgálat és a betegszállítást végző egyéb szolgáltatók munkatársai, valamint a műszaki, gazdasági és adminisztratív területen dolgozó, és az aktív fekvőbeteg-ellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatók főigazgatói és gazdasági igazgatói is jogosultak a juttatásra."
"Ha jól tudom nekik nem fog járni, sem a gyógyszerészeknek?"
Ohhh. A gyógyszerészeket ne sajnálod. Nekik ez az 500 ezer aprópénz.
Nem néztem utána, “fáradt” vagyok!
Viszont már megkaptam, hogy mert én megkapod, viszont a mentősök nem.
Egy szimpla kérdés volt!
Látom 5, hogy magának fáj a válaszadás, nem értem akkor miért ezen az oldalon van?
Nem sajnálom a gyógyszerészeket, csak nem értem a rendszer logikáját. Viszont szerintem ők sem milliókat keresnek egy hónapban.
Kapnak az orvosok, ápolók, asszisztensek, mentősök, betegszállítók, szerelők, adminisztrátorok, főigazgatók, gazdasági igazgatók,
na de miért nem kapnak a tanárok, a hivatalnokok, a pincérek, a futárok, a mérnökök, a földmérők, az asztalosok, a villanyszerelők, a festők, a művészek, a szinkronrendezők, a rendőrök, az autószerelők, a kertészek, az erdészek, a bolti eladók, a jogászok, a logisztikusok, a gyári munkások, a TV szerelők, a mosógép szerelők, a banki ügyintézők, a zenészek, az énekesek, az őstermelők, a méhészek, a kazánszerelőkről nem is beszélve?
Valahogy így gondoltad?
Még jó, hogy nem akarsz panaszkodni. El se tudom képzelni mi lenne ha akarnál.
Valahogy igen így gondoltam a választ.
Viszont téged sem nagyon értelek igazából, hisz meg van a lehetőség az egészségügyben dolgozni bárkinek!
De majd ha nem engednek haza a családodhoz emiatt a szar miatt, mint sok kollégámat akkor majd megnézem van-e ekkora szád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!