Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi ez a trianon mánia mindenhol?

Mi ez a trianon mánia mindenhol?

Figyelt kérdés

Soha nem lesz már magyar terület, valójában soha nem is volt.

Az mind1 hogy 100 vagy 200 éves évforduló.

Minden elcsatolt területen más nemzetiségek élnek. A magyaroknak megvan a saját kis országa, éljenek ott.

2020. jún. 5. 08:43
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
86%

"Akkor is a hungry szóra hasonlít..."

És?

2020. jún. 5. 14:59
 52/59 A kérdező kommentje:

Hogy kanyarodtunk ide onnan, hogy szerinted nincs mire büszkének lennie a magyaroknak?"

Pl úgy hogy az ország a saját területével se tud mit kezdeni. Akkor miért kéne mások területe?

Nincs mire büszkének lenni, mert az ország rohad és nagyrésze nem is magyar kézben van.

Elég csak körülnézni.

Lidl tesco media markt stb. ahova bemész és megveszed a kínai telefont amin usa oprendszer fut.

Nem a 100 évvel ezelőtti dolgokkal kéne jönni.

Jelen pillanatba milyen világhírű elismert magyar dolgot tudtok mondani? Jahogy nincs olyan.

2020. jún. 5. 16:25
 53/59 anonim ***** válasza:
100%

Azok a mi területeink, nem másoké. Javaslom, hogy kirándulj egy kicsit a határontúl és beszélgess el idős nénikkel és bácsikkal.

Most vagy kötekedsz és direkt nem értelmezed a leírtakat és ugrasz át információkat, amik neked nem tetszenek, vagy értelmi hiányosságaid vannak. Leírtunk 1000+1 dolgot amire büszke lehet az ember. Amiket én leírtam, azok is az utóbbi pár évből voltak, csak sose hallottál róluk és lusta voltál utánakeresni.

Tessék, hungarikumok: [link]

Szoktál járni az országban? Belföldi nyaralás? A "rohad" kijelentés kissé erős.

Ha pedig így gondolod, mit keresel még itt?

2020. jún. 5. 16:35
 54/59 A kérdező kommentje:

Azok a mi területeink"

...

Mások munkájára vagy büszke? Komoly vagy...

2020. jún. 5. 16:54
 55/59 anonim ***** válasza:
92%

Igen, büszke vagyok arra amit a saját nemzetem tagjai elértek. Mint írtam, ez normális, más nemzet tagjai is büszkék a saját felfedezőikre, sportolóira, művészeire, saját országuk értékeire. Olimpián voltál már? Ajánlom.

Legalább nem vagyok savanyú és gyűlölködő. Szar lehet úgy élni, hogy utálsz mindent és mindenkit magad körül.

2020. jún. 5. 16:58
 56/59 A kérdező kommentje:

Oké legyél rá büszke, de azért nem kéne butaságokat írni.

Az a probléma hogy a büszkeség önmagában még kevés.

Senki se mondta hogy mindenkit gyűlölök. De az tény hogy az ország a jelenlegi állapotában elég tehetségtelen, semmi kiemelkedőt nem tud felmutatni.

2020. jún. 5. 18:29
 57/59 anonim ***** válasza:
81%

Milyen butaságot írtam?

Milyen semmit? Írtam példákat és belinkeltem a hungarikumokat.

2020. jún. 5. 20:06
 58/59 anonim ***** válasza:
58%
Minden csoda 3 napig tart, hétfőn már elfelejti mindenki a témát, és nem foglalkoznak vele többet mint bármikor máskor.
2020. jún. 5. 20:52
 59/59 anonim ***** válasza:
88%

Őszintén szólva én sem vagyok híve a Trianonon való kesergésnek, de még én aki olyan messze van a nemzeti nacionalizmustól mint ide Kína, még én is kikérem magamnak és ennek az országnak azt az állítást, hogy ne lenne mire büszkére lenni magyarként. Hosszú ideig nagyon is sikeres ország voltunk, ezt tagadni ostobaság lenne.

Meg kéne találni az egyensúlyt az "ősmagyarkodás" és a "magyargyűlölet" közt, mert a szélsőségek csak felesleges gyűlölködéshez vezetnek.

Az pedig, hogy a Trianoni békeszerződés során elcsatolt területek közül egyik se lett volna magyar terület szintén butaság, Horvátország valóban nem tartozik Mo-hoz, de Erdély jóval régebbóta volt lakott magyarok által, mint románnal.

2020. jún. 6. 09:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!