Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi ez a trianon mánia mindenhol?

Mi ez a trianon mánia mindenhol?

Figyelt kérdés

Soha nem lesz már magyar terület, valójában soha nem is volt.

Az mind1 hogy 100 vagy 200 éves évforduló.

Minden elcsatolt területen más nemzetiségek élnek. A magyaroknak megvan a saját kis országa, éljenek ott.

2020. jún. 5. 08:43
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok meggyőzni a trollt... Már bánom hogy visszajöttem GyK-ra.
2020. jún. 5. 13:15
 42/59 anonim ***** válasza:
33%
Hát, szerintem ez egyáltalán nem bonyolult kérdés, csak másokra hárítod. Minden országban vannak szélsőségesek, olyanok akiknek más a véleménye, akikkel sokan nem értenek egyet. Hogy jön ez ahhoz, hogy valaki szereti-e a nemzetét vagy sem? Emiatt kell tagadni az értékeinet? Vagy ez szerinted indok, hogy x és y csoport miatt utálom a saját kultúrámat? Szerintem nem. Van olyan ismerősöm, aki tényleg gyűlöli az egész magyarságot, a gyökereit, mindent, ő el is ment az országból, magyarul megszólalni nem hajlandó. Nem értem, de azt becsülöm benne, hogy kitart a véleménye mellett, és nem szitkozódik x kilóméterről innen, hanem megtalálta a saját számításait és nem foglalkozik többet velünk. Azt viszont nem értem meg, amikor valaki itt él és ócsárolja a saját nemzetét.
2020. jún. 5. 13:22
 43/59 anonim ***** válasza:
100%

"Hát ha angolul arról beszélsz hogy "i am hungary" akkor visszakérdeznek hogy éhes vagy-e."

Miért mondana bárki is olyat, hogy "én vagyok Magyarország"? :D

2020. jún. 5. 13:22
 44/59 anonim ***** válasza:
74%

Szintetikus vér: Japánban fejlesztették és az Államokban tesztelték először 1979 novemberében.

2020. jún. 5. 13:23
 45/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha angolul beszélsz, akkor I am hungary, hanem I am hungarian!!!
2020. jún. 5. 13:24
 46/59 anonim ***** válasza:
90%
Én konkrétan leszarom, hogy ki mit talált fel. Nem emiatt szeretem Magyarországot, hanem mert ez az otthonom. Itt nőttem fel, itt lettem az aki, itt vannak a barátaim, a családom és így tovább. Ha nem lenne egy nobel díjasunk, feltalálónk vagy bármi másunk, akkor is így éreznék.
2020. jún. 5. 13:30
 47/59 anonim ***** válasza:
62%

" Hát ha angolul arról beszélsz hogy "i am hungary" akkor visszakérdeznek hogy éhes vagy-e."

Az angolod is egy kalap sz.r, mint láthatjuk. :P

2020. jún. 5. 13:51
 48/59 A kérdező kommentje:

Látom mindenki leakadt az angol példán, de én meg direkt írtam így. Mert ha valaki elég buta hozzá akkor úgy mondja.

Akkor legyen így:

Where are u from?

hungary->éhség? Akkor is a hungry szóra hasonlít...

[link]

magyar játékok

#27:-nek adtam egy .-ot mert volt türelme leírni.

Ebből csak azt akartam kihozni hogy a trianon mániások mégis mit kezdenének a visszacsatolt területtel? Így is parlagon hever a fél ország.

Itt most csinálnak egy bmw gyárat. Ami csak az olcsó munkaerő miatt jön ide, a hasznot meg szépen kiviszi.

Jelenleg az orbán-vezéretek templomokat meg stadionokat épít vietnámban, mer az kell. Egyik se termel valódi hasznot, de pénz lenyúlásra azért alkalmas.

2020. jún. 5. 14:32
 49/59 anonim ***** válasza:
78%
Hogy kanyarodtunk ide onnan, hogy szerinted nincs mire büszkének lennie a magyaroknak?
2020. jún. 5. 14:39
 50/59 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon erőlködsz már így a végére! Ez most nem jött be, és a bólogató haverjaid helyett a pofonok jöttek neked, ráadásul önként mentél értük. ;)
2020. jún. 5. 14:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!