Próbáljátok meggyőzni a trollt... Már bánom hogy visszajöttem GyK-ra.
2020. jún. 5. 13:15
42/59 anonim válasza:
Hát, szerintem ez egyáltalán nem bonyolult kérdés, csak másokra hárítod. Minden országban vannak szélsőségesek, olyanok akiknek más a véleménye, akikkel sokan nem értenek egyet. Hogy jön ez ahhoz, hogy valaki szereti-e a nemzetét vagy sem? Emiatt kell tagadni az értékeinet? Vagy ez szerinted indok, hogy x és y csoport miatt utálom a saját kultúrámat? Szerintem nem. Van olyan ismerősöm, aki tényleg gyűlöli az egész magyarságot, a gyökereit, mindent, ő el is ment az országból, magyarul megszólalni nem hajlandó. Nem értem, de azt becsülöm benne, hogy kitart a véleménye mellett, és nem szitkozódik x kilóméterről innen, hanem megtalálta a saját számításait és nem foglalkozik többet velünk. Azt viszont nem értem meg, amikor valaki itt él és ócsárolja a saját nemzetét.
2020. jún. 5. 13:22
43/59 anonim válasza:
"Hát ha angolul arról beszélsz hogy "i am hungary" akkor visszakérdeznek hogy éhes vagy-e."
Miért mondana bárki is olyat, hogy "én vagyok Magyarország"? :D
2020. jún. 5. 13:22
44/59 anonim válasza:
Szintetikus vér: Japánban fejlesztették és az Államokban tesztelték először 1979 novemberében.
2020. jún. 5. 13:23
45/59 anonim válasza:
Ha angolul beszélsz, akkor I am hungary, hanem I am hungarian!!!
2020. jún. 5. 13:24
46/59 anonim válasza:
Én konkrétan leszarom, hogy ki mit talált fel. Nem emiatt szeretem Magyarországot, hanem mert ez az otthonom. Itt nőttem fel, itt lettem az aki, itt vannak a barátaim, a családom és így tovább. Ha nem lenne egy nobel díjasunk, feltalálónk vagy bármi másunk, akkor is így éreznék.
2020. jún. 5. 13:30
47/59 anonim válasza:
" Hát ha angolul arról beszélsz hogy "i am hungary" akkor visszakérdeznek hogy éhes vagy-e."
Az angolod is egy kalap sz.r, mint láthatjuk. :P
2020. jún. 5. 13:51
48/59 A kérdező kommentje:
Látom mindenki leakadt az angol példán, de én meg direkt írtam így. Mert ha valaki elég buta hozzá akkor úgy mondja.
Akkor legyen így:
Where are u from?
hungary->éhség? Akkor is a hungry szóra hasonlít...
Ebből csak azt akartam kihozni hogy a trianon mániások mégis mit kezdenének a visszacsatolt területtel? Így is parlagon hever a fél ország.
Itt most csinálnak egy bmw gyárat. Ami csak az olcsó munkaerő miatt jön ide, a hasznot meg szépen kiviszi.
Jelenleg az orbán-vezéretek templomokat meg stadionokat épít vietnámban, mer az kell. Egyik se termel valódi hasznot, de pénz lenyúlásra azért alkalmas.
2020. jún. 5. 14:32
49/59 anonim válasza:
Hogy kanyarodtunk ide onnan, hogy szerinted nincs mire büszkének lennie a magyaroknak?
2020. jún. 5. 14:39
50/59 anonim válasza:
Nagyon erőlködsz már így a végére! Ez most nem jött be, és a bólogató haverjaid helyett a pofonok jöttek neked, ráadásul önként mentél értük. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!