Mi ez a fog szabályzó mánia? Mindenhol eszt a kérdést látom
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 11:10
1/6 anonim válasza:
Igen? Ez érdekes,én ritkán találkozok fogszabis kérdéssel.Amúgy szerintem ez olyan,mint régen a "nincs szükségem szemüvegre,de hordom,mert menő".Meg a fogorvosok már lassan boldog-boldogtalannak felírják a fogszabit,hogy dőljön a lé.
2/6 anonim válasza:
Olyat is hallottam, hogy valaki annyira megszerette a fogszabiját, hogy visszatetette divatból... Hát elég drága kiegészítő, az biztos :D Nekem is van, kellett nagyon, alig várom, hogy levegyék pár hónap múlva :D
3/6 A kérdező kommentje:
és amúgy az mire is jó ?
2013. dec. 29. 13:22
4/6 anonim válasza:
arra jó, hogy a kusza fogaimat helyrerakja, bár elég lassan teszi :(
5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező, te inkább a nyelvtannal foglalkozz! Hány éves vagy? Borzasztóan helytelenül írsz!
6/6 zsuzsanna23 válasza:
A fogszabályzó arra jó, hogy mire felnőtt leszel bátran mosolyogj és mindenki kedvesen vissza mosolyogjon rád a szép rendezett fogaid miatt.
Ja, és hogy ne legyen a fogsorod olyan, mint a cirkusz kerítés verekedés után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!