Mi ez a sok rasszizmus a világban? Miért nem értik meg az emberek már a 21. században hogy az emberiség egy faj, és nem egymással kellene háborúzni, hanem vannak olyan erők amik direkt egymásnak uszítanak bennünket.
10-es válaszra
"Az elsőnek üzenem nem vagyok bértrollnok, meg propaganda beszopó. Az pont te vagy.
Csak az a baj, hogy az információk és összefüggések megkeresése nehéz nektek.
Azért ezen el lehet gondolkodni:
https://www.youtube.com/watch?v=kO9Q9FDWLqo "
Szóval ha bennem felmerül hogy bértollnok vagy mert egy több ezerszer csontig lerágott témát dobsz fel amin jó el tudsz rugózni napokig, természetesen a cenzurkás haverjaid segítségével, akkor abból az következik hogy én vagyok a bértollnok.
Hááát...Egyébként megnéztem videódat, erre is csak azt tudom mondani hogy hááááát...
Már nem is érdekel hogy bértollnok vagy...Ha le is lepleződnél százak vannak akik a helyedre léphetnek..szóval hagyjk, én többet ide nem írok..Kend a hajadra a reptilánokat...
Ennek a hülyének gondolom csak az a rasszizmus, ami a feketékre, sötétekre irányul.
A fehérekre irányuló gyűlölet nem rasszizmus, hanem "dogma".
Osztd meg és uralkodj van. Amíg ezzel elvannak addig nem a lenyegre figyel a lakossag. Ez egy gumicsont.
Nem teljesen 3egyenlő sajnos valosagban.
Egy inteligens ember nem egyenlo egy sötét butaval.
Egy erzelmi EQ alacsony szintű bunko önző gonosz ember nem egyenlo egy segitokesz erzelmileg fejlett,es empatiaval rendelkezovel.
Egy pozitiv hitű nem egyenlő egy negativ hitűvel.
A fehérekre irányuló gyűlölet nem rasszizmus, hanem "dogma".
Én ilyet nem mondtam...
A rasszizmus természetes, hisz nagyon nagyok a különbségek. A nem europid rasszok sokkal rasszistábbak egyébként, de ez természetesen nem zavarja a liberálisokat, akik szerint minden fehér rasszista, és a nem fehérek nem is lehetnek azok.
Az természetes, hogy nem szeretjük azt, ami különbözik tőlünk, és azt sem, ami sokkal rosszabb nálunk. Az europid ember pedig sokkal civilizáltabb, erkölcsösebb és esztétikusabb általában. Afrikában, Ázsiában sokan igyekeznek a fehérekre hasonlítani.
"A világon szinte mindenki rasszista. A kínai lenézi az európait. A japán mindenki más másodrendűnek tart, úgy mint sok német. A zsidók isten kiválasztot népe, a többiek másodrendűek. Az iszlám mindenkit megvet aki nem igazhitű."
Ez hajszál pontosan így van. Eleve a fajfenntartási ösztön része a dolog. Aki nem rasszista, már ha élne ilyen ember a földön arra azt mondhatnánk, egy rendkívül beteg elme, de szerencsére nem él.
"17-es végre egy értelmes válasz."
A 17-es annyit írt, hogy egyetért veled :D Szóval csupa ilyen választ szeretnél? Akkor minek a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!