Mi ez a sok rasszizmus a világban? Miért nem értik meg az emberek már a 21. században hogy az emberiség egy faj, és nem egymással kellene háborúzni, hanem vannak olyan erők amik direkt egymásnak uszítanak bennünket.
Figyelt kérdés
Elég beszűkült látókörű szerintem, aki nem fogja ezt fel és azt hiszi hogy a világegyetemben egyedül vagyunk.2020. ápr. 20. 18:53
1/28 anonim válasza:
Te valami bértollnok lehetsz vagy csak egy gyerek aki beszopta ezt a debilis propagandát.
2/28 anonim válasza:
Aki nem hiszi el, hogy a származás erősen befolyásolja valakinek a belső tulajdonságait is, az nagyon buta. Aki azt hiszi, hogy az ufók miatt háborúznak az emberek egymással, az még butább.
4/28 anonim válasza:
Hogy jönnek a rasszizmushoz a földönkívüliek?
Amúgy pedig aki rasszista, annak nyilván nem szempont hogy egy fajt alkot az ember, hisz rasszok alapján ítélkezik.
5/28 anonim válasza:
Mit értesz rasszizmus alatt? Szerintem inkább előítéletek vannak, származás, rassz, képzettség, politikai beállítottság, stb alapján. És liberálisként mondom, hogy ezeknek gyakran van alapja, és az emberben a túlélési ösztönnel együtt fejlődött ki a sztereotípizálás képessége.
6/28 anonim válasza:
Én se értem, miért gyűlölik egyre jobban a fehéreket.
7/28 anonim válasza:
"Miért nem értik meg az emberek már a 21. században hogy az emberiség egy faj"
Azért mert nem így van. Elég gáz lenne ezt így érteni meg.
8/28 anonim válasza:
Valami elmebeteg egyik nap azt írta egy kérdés alá, hogy a fehér nőket kasztráltatni kéne, meg hogy nem szabadna megengedni, hogy több fehér szülessen, mert hogy a fehérek okozták a történelem nagy gondjait. Itt is burjánzik a rasszizmus.
9/28 anonim válasza:
„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. "
10/28 A kérdező kommentje:
Az elsőnek üzenem nem vagyok bértrollnok, meg propaganda beszopó. Az pont te vagy.
Csak az a baj, hogy az információk és összefüggések megkeresése nehéz nektek.
Azért ezen el lehet gondolkodni:
2020. ápr. 20. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!