Voltak a világban jó diktátorok?
eddig mindig csak olyanról hallatom aki elmebeteg véres kezű
de voltak a világba jó diktátorok ?
Egyes vagyok,több további válaszokban korrigáltam/pontosítottam hogy én NEM hírdetem Hitler,csak megemlítettem hogy volt nála gonoszabb is pl Sztálin.
SZERINTEM is nagyon gonosz Hitler és szállási,és a holokausztot is elítélem,nem értem ebből a két diktátor nevének megemlítése miatt hogy lehet valakit feljelenteni.
És ahogy többen mondták ez nem bűncselekmény,nem éltettem őket vagy nem mondtam azt hogy szentek.
Én megmondtam hogy sokan félreértették a válaszom,gonoszak/gyilkosok voltak,de SZERINTEM voltak nagyobb gonoszok is,ez persze semmit nem változtat azon hogy a nácik követtek el nagyon sújos bűnöket.
És ahogy a jogász úr is elmondta nem követtem el bűncselekményt,nem is ált szándékomban bűncselekményt elkövetni.
"És ahogy a jogász úr is elmondta nem követtem el bűncselekményt"
Én ilyet nem írtam, sokkal inkább az ellenkezőjét, akkor is, ha privátban vergődsz nekem, kedves "Reich Führer" (valóban ez a neve hozzászólónak, nem tréfált, aki ezt írta). Tényleg érdekes lesz ezzel a felhasználónévvel magyarázkodni a rendőrségen, hogy nem vagy neonáci.
Én magyar vagyok,nem terjesztek náci ideológiát,otthon azt csinálok amit akarok,az a nevem az amit akarok, volt már sok nevem itt az oldalon.
Amúgy megkérdeztem és nekem azt mondták hogy ez még nem bűncselekmény mert tényleg nem éltettem a náci eszméket,és ha véletlenül megsértették valakit BOCSÁNATOT KÉREK.
A telefonomon mentve minden,szívesen bemutatom a rendőrségnek hogy már korrigáltam a félreérthető válaszom,újtelefonom van még írni akartam utána,de már pótoltam a lemaradt részt miszerint én is elítélem a nácikat,én lezártam itt az ügyet.
Köszönöm azoknak akik segítettek,eleve egy 20 éves pánikbeteg vagyok,az sem tett jót hogy itt riogatnak.
Nekem elég volt,a viszont látásra.
Nyugalom, senkit sem fognak elővenni, szerencsére még nem a nyugati világban vagyunk. Naponta sok ezer hasonló komment van. Ebben meg nincs semmi, hogy Sztálin vagy Hitler jó diktátor, csak a rendszerükről szól a törvény. Egy jó ember is követhet el bűnöket, épp ez történt sok szélsőjobboldali rendszerben. Hitler a nemzetközi háttérhatalom, a kommunizmus, a liberalizmus legnagyobb ellensége volt, visszaadta a területeinket, több ország függetlenségét, látjuk ellenségei tetteit, nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy gonosz volt, az ellenségeiről viszont igen. Nem csak ő, számtalan más szélsőjobboldali politikus is tisztességes volt.
A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.
Ha csak azt nézzük, mit tesznek ma Németországgal a liberálisok, az rosszabb, mint az akkori világ. Egy 80 milliós nép fog megsemmisülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!