Voltak a világban jó diktátorok?
eddig mindig csak olyanról hallatom aki elmebeteg véres kezű
de voltak a világba jó diktátorok ?
Átvitt értelemben George Washington is annak nevezhető, mert ha csupán átmenetileg is, de teljhatalmat kapott, igaz erről azt tartotta, nem jó dolog egyetlen ember kezébe összpontosítani. Továbbá arról sem tudok, az öreget szidták volna valaha is.
A szavazókör sem mindig szimpátia alapján adja a voksot, valaki azért, mert jobb egyszerűen nincs a politikai palettán.
34: "Lee Hsien Loong, Szingapúr miniszterelnöke." - Ő egy "selejtes" autokrata vezető... "
Gyakorlatilag ebben a pillanatban Szingapúr a világ legjobb helye az összes lehetséges szempont szerint." - Négyszer voltam Szingapúrban, valóban a világ legjobb helye, sem az USA sem Svájc a nyomába sem léphet! Teljesen igazad van 34-es!
Feljelentős gyereknek üzenem:Azt írtam egy kérdés alá amiben diktátorokról kérdeztek hogy ,SZERINTEM voltak ezeknél gonoszabb diktátorok is,nem éltetem őket.ezt benézted.
Minden lementve,internetes zaklatás miatt megy a feljelentés troll,elegem van már a trollokból mint te.
Az 56-os meghurcoltak, azok hozzátartozói és a hátrányt szenvedők ezt másképp gondolnák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!