Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Voltak a világban jó diktátorok?

Voltak a világban jó diktátorok?

Figyelt kérdés

eddig mindig csak olyanról hallatom aki elmebeteg véres kezű

de voltak a világba jó diktátorok ?

2020. márc. 29. 16:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/117 anonim ***** válasza:
79%
50, a 48-asok is rommá lövették az országot, vagy a török ellen küzdők is. Mint láthatjuk, a német nép léte volt a tét, a liberalizmus nemsokára felszámolja, a többi európai néppel együtt.
2020. márc. 29. 21:53
 52/117 anonim ***** válasza:
72%

"Ráadásul a zaklatás magánvádas, tehát be kell menned a rendőrségre, ott nyilatkoznod kell, le kell rónod tízezer forint illetéket."

Érdekes lesz majd az, amikor hősünk bemegy a rendőrségre, és a következőt fogja mondani:

"- Reich Fürer néven (ez a nickneve hősünknek) kommentelek a Gyakori Kérdésekre, Szálasit és Hitlert jó diktátornak neveztem, mire valaki közölte velem, hogy ezért feljelentett. Tessenek az illetőt eljárás alá vonni emiatt zaklatás vétségének alapos gyanújával!"

Vajon mit fognak zsaruék lépni erre? Mindenesetre én szurkolok neki. :)

2020. márc. 29. 23:08
 53/117 anonim ***** válasza:
67%

Azért a totális háborúk korának pusztításait ne méricskéljük már évszázadokkal korábbiakhoz, pláne, hogy az eszközök nagy fejlődésen mentek keresztül.

'a német nép léte volt a tét,'

Ha a német nép lett volna a központban, a második front megnyitása után-amit erősen javasolt is von Rundstedt-békét kérnek. Egyszerűen a náci banda és annak ostoba eszméje túlélése volt a lényeg. A Führer szerint ha neki pusztulnia kell, a nép is vele dögöljön meg. Remek elképzelés...

Mellesleg józan ember Hitler helyében már Münchennél megállt volna és nincs tovább.

2020. márc. 29. 23:45
 54/117 anonim ***** válasza:
100%
Hitlernek valószínűleg nem volt választása. A globális elit nem engedte volna az übermensch kinézetű németeknek az Anschlusst és a zavartalan gazdasági fejlődést. A Szovjetunió is veszélyt jelentett rá. A szövetségeseknek békét ajánlottak még a franciaországi győzelem után is, azok természetesen nem fogadták el. Ha személyes ambíciókról lett volna szó, nem háborúznak, meghúzzák magukat, esetleg Argentínába menekülnek, vagy lemondanak, és joviális, Merkel-szerű vezetőknek adják át a hatalmat.
2020. márc. 30. 00:56
 55/117 anonim ***** válasza:
70%

'Hitlernek valószínűleg nem volt választása.'

Ne mosdassuk a szerecsent, volt választása, csak féktelenségének, zavaros felfogásának köszönhetően eljutott oda, ahova.

'A globális elit nem engedte volna az übermensch kinézetű németeknek az Anschlusst és a zavartalan gazdasági fejlődést.'

Érdekes módon a náci állam bukása után-bár kettéosztva- zavartalan volt a gazdasági fejlődés. A németek pedig messze álltak az übermensch kinézettől, még a Führerhez sem passzolt.

'A szövetségeseknek békét ajánlottak még a franciaországi győzelem után is, azok természetesen nem fogadták el.'

Lengyelország, Skandinávia és a nyugati államok lerohanása után én is hitetlenkedve fogadnék egy békéltető gesztust.

Adolf szónoknak jó, politikusnak közepes, geopolitikusnak és pláne hadvezérnek egyenesen csapnivaló volt. Bár lehet, jobban járt volna az emberiség, ha felveszik festőnek a Művészeti Akadémiára.

2020. márc. 30. 01:10
 56/117 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azok jó diktátorok voltak akiket nem a saját népe zavart el, hanem mondjuk az USA a hadseregével, hogy megszerezze az olajat, vagy bármi mást ami nekik kellett.

Például Hussein vagy Kadhafi ilyenek voltak, hiszen a mai napig nagyon sokan gyászolják őket, még ha nem is reklámozza a CNN vagy a BBC..

2020. márc. 30. 04:42
 57/117 anonim ***** válasza:
85%

Szóval ha azt írom hogy Hitler meg szálasi nem volt akkora tömeggyilkos mint Sztálin vagy Mao Ce-tung az bűncselekmény?

Szerintem ez történelmi tény: [link]

És Hitler épített is,nem csak holokauszt csinált,szálasi pedig kevesebb embert ölt Hitlernél.

Ezzel nem állítottam semmi olyat hogy Hitler tettei jók,csak azt mondom jobb volt a véreskezű komcsiknál.

Tehát ez nem bűncselekmény,csak egyszerű történelmi tényeken gyugvó válasz egy kérdésre.

EZEK MAI NAPIG TANÍTOTT TÖRTÉNELMI TÉNYEK!!!!

Szomorú hogy a normális válaszokat félreértik és feljelentik,ÉN nem éltek semmilyen eszmét.

Ha valaki ezért feljelent,hát akkor nem én fogok bajba kerülni koholt vádak miatti feljelentését hanem ő.

2020. márc. 30. 06:23
 58/117 anonim ***** válasza:
84%

Ja és ajánlom a feljelentgető figyelmébe: [link]

Ezzel le is zárom a témát

2020. márc. 30. 06:31
 59/117 anonim ***** válasza:
88%

Most látom mit írt a bátor feljelentő:"

Érdekes lesz majd az, amikor hősünk bemegy a rendőrségre, és a következőt fogja mondani:

"- Reich Fürer néven (ez a nickneve hősünknek) kommentelek a Gyakori Kérdésekre, Szálasit és Hitlert jó diktátornak neveztem, mire valaki közölte velem, hogy ezért feljelentett. Tessenek az illetőt eljárás alá vonni emiatt zaklatás vétségének alapos gyanújával„

Az én nevem az poén,de mindegy.

Ja és én is megnézném a rendőrök arcát amikor a feljelentgető bemegy feljelentést tenni mert egy "Voltak a világban jó diktátorok?„ című kérdésre azt írta valaki hogy Hitler,semmi mást csak azt hogy Hitler.

2020. márc. 30. 06:59
 60/117 anonim ***** válasza:
13%

Nem megyek be a rendőrségre, mert ez nem magán, hanem közvádas bűncselekmény, megtettem a feljelentést már tegnap késő délután Ügyfélkapun keresztül.

A hamis vádas fantáziálásodról meg annyit, hogy attól sem tartok, mert a feljelentést ismeretlen tettes ellen tettem, majd a hatóságok nyomozati eszközökkel megtalálják az elkövetőt. Az nem az én dolgom, vannak erre eszközeik a zsaruknak.

Én látom, hogy meglehetősen ideges lettél, huszonnyolc válaszban magyarázkodsz, még helyesen írni sem tudsz az idegességtől. Ez van. Legközelebb majd gondolkodsz, mielőtt leírsz valamit.

2020. márc. 30. 09:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!