Voltak a világban jó diktátorok?
eddig mindig csak olyanról hallatom aki elmebeteg véres kezű
de voltak a világba jó diktátorok ?
Kuruc Infó, mint hiteles forrás.
Édes Istenem...
Kuruc Infó volt az, aki azt kezdte terjeszteni, hogy a zsidók által használt "goj" kifejezés, az egy sértés. A "goj" jelentése "nem zsidó vallású ember".
Tegye fel a kezét, akit sért, ha azt mondják rá, hogy "Te egy nem zsidó vallású ember vagy!"
Ennyit a Kuruc Infóról.
Tudtam, hogy a kuruc.info kiveri a biztosítékot nálatok "demokratáknál" :D Egyrészt a 3 cikk közül 2 el van látva forrásmegjelölésekkel (a 3. pedig publicisztika, annál nem szokott lenni forrás). Másrészt a kuruc.info az egyetlen magyar nyelvű hírportál, ahol én még soha nem olvastam szándékos hazugságot. Ha valaki tud mutatni olyat, akkor rajta, de ha nem tudtok, akkor bizony el kell fogadni forrásnak.
Amúgy az elég árulkodó, hogy a zsidóknak és a cigányoknak van külön szavuk a nem közülük valókra, míg pl. nekünk magyaroknak nincs.
De mi arra a garancia, hogy jó-legalábbis értelmes- diktátort fogsz ki a jelöltek közül? Így arra hivatkozni, Szingapúrban milyen jófej vezető van, csalóka, mert máshol nem biztos, találsz ilyet a választékban. Gyak. egy nagy lutri a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!