Szerintetek ez jogos? Mit csináljak hogy ez abba maradjon?
Figyelt kérdés
Az iskolában rendszeresen szegregálnak a nézeteim miatt, tagja vagyok több ifjúsági szervezetnek is. A nézeteim egyébként a nacionalizmust és a szocializmust érintik, egyébként vannak terveim a politikával. Sokan mondták hogy szégyeljem magam ez miatt de nem tudom hogy miért. Szegregáció alatt azt értem hogy töbször náciztak vagy komcsiztak, vagy éppen mint náci vagy mint a kommunista bejegyzéseket posztoltak rólam. Ez akkor kezdődött amikor az egyik barátom látott engem egy tüntetésen és nem bírta tartani a száját és mindenkinek elkotyogta, szerintetek mit csináljak hogy ez abba maradjon? Szóltam már az oszályfőnökömnek de ő sem ezen az oldalon áll ahol én és azt mondta hogy ez amit csinálnak teljesen jogos.2019. nov. 24. 16:08
11/12 A kérdező kommentje:
Én iskolában egy érva szót nem mondtam róla, csak mint mondtam egy tüntetésen láttak engem mint felszólaló, meg hát ugye alapítottam szervezeteket, és tgaja is vagyok egy párnak. Nem is akartam hogy erről ott is tudjanak csak egy véletlen fojtán derült ki.
2019. nov. 26. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!