A nem legális forrásból származó pénzt magyarországon hogy teszik legálissá?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék pénzt mosi kizarólag a kíváncsiság hajt!
Egyátalán hogy lehetséges ez a dolog hogy tudnak tisztára mosni kétes eredetű pénzt magyarorszagon egyátalán hogy lehetséges ez elképzelésem sincs erröl gondoltam megkèrdezem.
Pl nem tudom elkepzelni hogy ha valakinek van mondjuk 80 millio a zsebbe azt hogy mossák tisztára ezt sose értettem ekkora összeget hogy mosnak tisztára.
Ha nem valaszol rá senki pontosan hogy van ez ugy hogy a nav is be vegye a meset stb komolyan mondom hülyen halok meg.
Meg a politikusok is azok os hogy csinálják.
Elöre is köszönöm a válaszokat.
2019. okt. 21. 03:49
21/21 A kérdező kommentje:
De ez már lenyeg telen.
Persze csak is elmeletben beszelünk és nem a gyakorlatban köszönöm a valaszokat ennyi informácio böven elég lessz
2019. okt. 22. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!