A nem legális forrásból származó pénzt magyarországon hogy teszik legálissá?
Nem szeretnék pénzt mosi kizarólag a kíváncsiság hajt!
Egyátalán hogy lehetséges ez a dolog hogy tudnak tisztára mosni kétes eredetű pénzt magyarorszagon egyátalán hogy lehetséges ez elképzelésem sincs erröl gondoltam megkèrdezem.
Pl nem tudom elkepzelni hogy ha valakinek van mondjuk 80 millio a zsebbe azt hogy mossák tisztára ezt sose értettem ekkora összeget hogy mosnak tisztára.
Ha nem valaszol rá senki pontosan hogy van ez ugy hogy a nav is be vegye a meset stb komolyan mondom hülyen halok meg.
Meg a politikusok is azok os hogy csinálják.
Elöre is köszönöm a válaszokat.
Pl csinálok egy vállalkozást és állítom ki a kamu számlákat mintha menne a bolt. Onnét az bevétel és legális.
Vagy volt olyan, hogy hordták nappal a pénzt a kaszinósnak este meg "megnyerték".
Kezdem már érteni.
Tehat akkor pl ha valaki nyit 1 pizzériat es pl csak napi 100 rendeles van de ö kiállít napi 400 rendelesről szamlat akkor ezzel tudja igazolni a penzt es pl 1 vagy 2 even belül tisztara mos pl 60 millat.
Jol mondom vagy hülyeséget mondtam?
Ha beütöd, hogy eladtál egy pizzát 2000 forintért és beraksz a kasszába 2000 forintot, akkor a jaóisten se nyomozza le, hogy te igazából nem is adtál el semmiféle pizzát.
Köszönöm a valaszokat :)
Most már értem
Nah de varjunk itt meg mindig bukna az egész dolog.
Okés minden jol megy a bolt de pl kijön a nav megkerdezi miböl finanszírozta ezt a pizzériat miből telt ebbe belefogni.
Akkor ott azt mivel lehet igazolni hogy miböl telt?
És ha megvan véve a kellő alapanyag akkor mi a helyzet a pizzákal?
Látom nem olyan egyszerű ez mint ahogy egyszerünek tünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!