A nem legális forrásból származó pénzt magyarországon hogy teszik legálissá?
Nem szeretnék pénzt mosi kizarólag a kíváncsiság hajt!
Egyátalán hogy lehetséges ez a dolog hogy tudnak tisztára mosni kétes eredetű pénzt magyarorszagon egyátalán hogy lehetséges ez elképzelésem sincs erröl gondoltam megkèrdezem.
Pl nem tudom elkepzelni hogy ha valakinek van mondjuk 80 millio a zsebbe azt hogy mossák tisztára ezt sose értettem ekkora összeget hogy mosnak tisztára.
Ha nem valaszol rá senki pontosan hogy van ez ugy hogy a nav is be vegye a meset stb komolyan mondom hülyen halok meg.
Meg a politikusok is azok os hogy csinálják.
Elöre is köszönöm a válaszokat.
De köszönöm a válaszokat!
Hülyén már biztos nem halok meg.
Navnak írsz levelet befizetsz 10%-t, külföldi jövedelem címén és legállis.
Államkötvényt veszel és legális.
Igen hallotam róla de ez pontosan mit is jelent neten neztem de ugy tudtam mar nem lehetséges ez.
De pontosan nem is tudom ennek a menetet és azt sem hogy ez milyen elven működik arrol nem beszelve amit az utolso valaszolo írt nah azt meg vegkepp nemertem.
Ez 1 hasznos tanulság volt hogy is működik ez.
Persze nem áll szándékomban ilyet tenni és törvényt sérteni pusztan kíváncsiságból kérdeztem es megkaptam a valaszokat köszönöm
"Okés minden jol megy a bolt de pl kijön a nav megkerdezi miböl finanszírozta ezt a pizzériat miből telt ebbe belefogni.
Akkor ott azt mivel lehet igazolni hogy miböl telt?"
Ez már a kisebbik gond, nagyon sok hitel lehetőség van vállalkozás beindításához.
Pénztmosni pedig igen, bármivel lehet. Nyilván egy pizzériánál reális mértéket kell tartani mennyiséget illetően, de ha naponta megtolja pl. 10 családi pizzával, az (az én pizzériám áraiból kiindulva) évi 11 milliót jelent, amit tisztára mosott. Ha több pizzériát nyit, többet mos. Ha körmöst nyit, akkor negyedórás munkákért 10 ezret is elkérhet a fiktív vevőtől. Vagy vesz egy szoláriumot, áram alá helyezi had menjen, mintha folyamatosan használnák és minden áramra költött 1 Ft-ra ráteszi a maga +5 forint nyereségét. Csak bedugja a konnektorba és egésznap mossa a pénzt. Az olyan fehérgalléros pénzmosásról nem is beszélve, mikor bankok és pénzintézetek is beszállnak a buliba.
Köszönöm.
Az lenne a jo ha lenne 1 olyan hitelintézet ahol cinkesek ebbe a dologba pl hogy adjanak hitel ugy hogy az illető ad pénzt ök meg kiadnak 1 papírt de most csak ugy nem lehet el menni a bankba ilyet kerni legalabb is gondolom én mert abbol baj lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!