A győriek normálisak?
Azért Győrt - valamiért - értelmesebb városnak gondoltam.
De nem az!
Félve mondom ki,hogy Győri lakos vagyok.
Én kérek elnézést, szégyellem magam a többi agyhalott fideszes győri helyett is.
Én ahogy az egész családom természetesen az ellenzék jelöltjére szavaztunk.
Ki kell mondani meglehetett volna Győr az ellenzéknek,ha a győri jobbikosok nem árulják el az összefogást.
Meglehetett volna továbbá Győr,ha az ellenzék egy karakteresebb jelöltet indít Glázer Tímea helyett.
De ez viszont mind nem változtat a tényeken a szavazóknak a 44%-a Zsoltira szavazott a botrányok ellenére.
Az ország szégyene lettünk.😰
#12 Elnézést, általánosítottam. Jól ismerem Győrt, vannak ott jó ismerőseim is. Csak azt nem értem, hogy ezek után miért szavaztak ekkora arányban egy erkölcsi hullára (és most nem is a drogokra meg az örömlányokra gondolok, bár sztem azt se ő fizette). De hogy a földügyletek nem verték ki a biztosítékot?!
Nem az ország szégyene, fejlett ipari város, egyetemmel, értelmiséggel. Csak értetlenül állok a fejlemények előtt.
Emlékszem mikor 2015-ben volt ez a nagy migráns válság.
Győrre rá eresztettek nagyon sok bevándorlót,nem volt abszolút normálisan megoldva az elhelyezésük, a menekülteknek.
Így jobb híján a vasútállomáson,a parkokban aludtak a migránsok, nagy tömegekben.
( különben szerintem szándékosan csinálták,hogy a későbbiekben lehessen vele ijesztegetni a lakosságot és politikai tőkét kovácsolhasson belőle a fidesz).
Szóval arra akarok kilyukadni,hogy a győri lakosság egy részében, különösen az idősebb korosztálynál meg van az a be rögződés,hogy ha nem a fidesz jelöltjére szavazol akkor jönnek a migránsok.
Tehát vannak az idős nénik és bácsik akik havi 80-90 ezer forint nyugdíjból nyomorognak,abból befizetik a rezsit,kiváltják a gyógyszereiket és jobb napokon ételt is tuddnak venni.
Na ezek a nénik,bácsik a panel 8.-10. emeleten rettegnek a migránstól,mert ezt olvassák a Fideszes napilapokban,ezt hallják a rádióban,és ezt látják a királyi TV-ben.
Nem érdekli,ha a fideszes lop,hazudik vagy éppen házas emberként közpénzből prostizik.
Egy a fontos legyen fideszes,mert az nem engedi be a migránst.
Na ezek az emberek tegnap Győrben eldöntötték az önkormányzati választást.
A legtöbbet az országban Debrecen szenvedett a migránsoktól: ott gyújtogattak, vonultak, balhéztak a legtöbbet!
De nem azért mert maradni akartak, hanem azért, hogy végre engedjék már őket tovább abból a befogadótáborból, ahova hónapokra bekényszerítették őket!
Debrecenben nem azért győzött ismét a Fidesz, mert annyira tisztességes párt, hanem azért, mert a debreceni polgármester (Dr. Papp László) Fideszes ugyan, de nem lop és nem hazudik! Ismétlem: Fideszes, és nem lop!
Ráadásul nem is elmebeteg...
Abból a tévhitből tovább kéne látni, miszerint a "nyuggerek a tizediken" rettegnek a migránsoktól...
Sajnos a legfőbb baj az, hogy a fiatalok érzéketlenek és érdektelenek az ország dolgai iránt!
Jobb helyeken a fiatalság zúgolódik a jobb életet követelve, Magyarországon inkább a városi idősek a "forradalmárok"... És ez nincs így jól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!