"A pénzügyi segítségnyújtásról szóló sikeres EU-tárgyalások érdekében Brüsszel a Gyurcsány Ferenc elleni eljárás megszüntetését, valamint a férfi és nő közötti házasság törvényi rögzítésének elhagyását várná el – olvasható a a Magyar Nemzet keddi számában."
De mint a cikkből is kiderült,gondolom azt várják el,hogy módosítsák,hogy az "egy férfi és egy nő között" helyett "két (felnőtt) ember"-t vagy "két nő"-t vagy "két férfi"-t írjanak,hogy a melegeknek is legyen lehetőségük összeházasodni.
Vagy te a Gyurcsány sztorin vagy felháborodva?
2012. jan. 10. 10:52
2/14 anonim válasza:
én totál más feltételekről olvastam.
2012. jan. 10. 10:53
3/14 anonim válasza:
Ezek csak a mellékes dolgok lehetnek. Ettől sokkal komolyabb dolgokat fognak kérni.
A Gyurcsány elleni koncepciós per elhagyását értem (nem kedveltem soha),de a házasságról szólót nem. A melegek házassága kevés országban engedélyezett.
A Magyar Nemzet egyáltalán nem hiteles,sokszor félre fordít,félre tájékoztat.
2012. jan. 10. 10:57
4/14 anonim válasza:
Várható volt, hogy ez fog történni. Ha nem erőlködött volna a kormány, és nem IMF és EU ellenes retorikát folytatott volna, akkor nem lennének ilyen kritériumok a hitel felvételére. Még sokkal cifrábbakat fognak mondani, addig amíg viktor azt nem mondja, hogy ezt már nem teszi meg. Ekkor befejeződnek a tárgyalások, és nem kapunk hitelt, a forint zuhanni kezd, a CDS felár nő az állam finanszírozhatatlanná válik stb..... Na itt arra apellál az EU, hogy ekkor vagy lemondatják vagy lemond önként a miniszterelnökünk úgy ahogy Papandreu vagy Berlusconi tette.
2012. jan. 10. 11:21
5/14 anonim válasza:
Nem baj szeressétek csal a melegeket, gyurcsányt, ájemefet stb. Az egész csak arra megy ki hogy nekik jó legyen
2012. jan. 10. 11:29
6/14 anonim válasza:
A Gyurcsány-kitétel érthető (akármennyire is utálják, az egész egy visszataszító, alaptalan koncepciós per volt) de azt kétlem, hogy rá lehet kényszeríteni egy országot a melegházasság hivatalos engedélyezésére.
2012. jan. 10. 11:30
7/14 anonim válasza:
A Magyar Nemzet annyira szavahihető napilap, mint anno Rákosi Szabadnép c. újsága volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!