Ezek normálisak? (Mármint, ha igaz a hír)
Figyelt kérdés
"A pénzügyi segítségnyújtásról szóló sikeres EU-tárgyalások érdekében Brüsszel a Gyurcsány Ferenc elleni eljárás megszüntetését, valamint a férfi és nő közötti házasság törvényi rögzítésének elhagyását várná el – olvasható a a Magyar Nemzet keddi számában."
2012. jan. 10. 10:32
11/14 anonim válasza:
Nem igaz:
"Megkérdeztük erről Amadeu Altafaj Tardiót, aki az EU pénzügyi biztosának, Olli Rehnnek a szóvivője. Tardio röviden úgy reagált a Magyar Nemzet értesülésére, hogy az "nonszensz".
13/14 tetris válasza:
Látjátok, így megy ez a politika. A Fletó érzi, hogy ég a talaj a lába alatt, és mozgósította az elvtársakat, hogy szóljanak az érdekében.
14/14 anonim válasza:
Valamelyik újság, vagy TV honlapjáról idéztem, már nem tudom, de éppen előtte olvastam, mielőtt megláttam itt a topikot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!