Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Győriek! Mennyit árthat...

Győriek! Mennyit árthat Borkainak a botrány 1 héttel a választás előtt?

Figyelt kérdés
2019. okt. 5. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Belebukhat, ha lesz folytatás.
2019. okt. 5. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha meghív a legközelebbi jachtos bulira én támogatom! :D
2019. okt. 5. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Imrebácsi87! De azt tudod, hogy a meghivás esetén is a szükséges manit neked kell állnod??? (Ha meg meg kell fizetned, akkor nem akarod valami jobb társaságban mindezt?)
2019. okt. 5. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Milyen botrány?

Nem írt róla a Kisalföld Online. ;-)

2019. okt. 5. 20:04
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Semmit. Győr abszolút fideszes város. Az utolsó választáson Borkai 61 %-ot kapott. Azért innen nehéz bukni.
2019. okt. 5. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
A választást végigviszi, meg is nyeri, aztán lemondatják, ez fideszes belharc... valószínűleg sokat akart magának, vagy hasonló. Lesz időközi választás, azt már egy másik fideszes nyeri :)
2019. okt. 5. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

0,05%-al kevesebb szavazatot fog kapni. Azok akiket érdekel, azok úgysem rászavaznának többnyire.

És nem, nem vagyok fideszes, de nagyobb az esélye, hogy piszén pisze Bolkai Zolt aranyérmet nyer a 2024-es Párizsi olimpián, mint hogy a jelenlegi győri ellenzék győzzön.

2019. okt. 5. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Nos, utánakerestem.

Kérdés, hány ember jut ez el?

Mert én se hallottam volna róla, ha éppenséggel nem gyakoriznék és a politikára nem kattintottam volna véletlenül.

Amúgy jó poén volna valami vicces szöveggel saját FB-oldalára kiraknia egy sok ismerőssel rendelkező személynek azt a képet, amin Borkai meztelen fenékkel hátulról látható, amint egy szőke hölgyet tömjénez.

Mert ugye saját FB-oldaláról más nem is tudja olyan könnyen levetetni.

Az egy másik kérdés, hogy ettől még Borkai biztosan nyerni fog.

De ha nem is nyerne, az önkormányzatban a fideszes többség maradna, és - a közhiedelemmel ellentétben - EZ SZÁMÍT, nem a polgármester pártállása.

2019. okt. 5. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!