Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Várható törvény a huligánok...

Várható törvény a huligánok megfékezésére? Normálisak ezek a rendbontók?

Figyelt kérdés

Szégyen és gyalázat hogy mit művelnek. Jöttem haza és féltem hogy vagy egy huligán üt le vagy a rendőr fúj le könnygázzal. Arról nem beszélve hogy láttam ablakokból gyerekek nézték félelemmel mi történik, nem lehet aludni sem olyan hangosak még mindig a huligánok és a rendőrök.

Tarlós István fogadóórájára be fogok menni és közlöm vele hogy ez nem állapot!

2015. szept. 5. 00:31
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Batrak a nagy tomegben, nagy a feszultseg is bennuk, egymast felspanoljak, lehetett ra szamitani. Hulye aki ott van es akkor most kemenynek hiszi magat aztan meg eljatsza az aldozatot.
2015. szept. 5. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
4%

Amennyiben nem vagy román zászlóba burkolva, vagy nem menekült vagy, nincs mit félned a huligánoktól...

A román huligánok azok akik egymést verik...

2015. szept. 5. 00:44
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Az egész retardált bagázst be kéne gyűjteni és kifizettetni velük a balhé költségeit.

Azt hittem, az eső elmossa őket, de ezek szerint nem. Most már a Keletinél vannak.

2015. szept. 5. 00:53
 4/5 tetro ***** válasza:
88%

00.44

megtámadták este egy afrikai barátomat. nem menekült és román zászló se volt rajta. simán csak fekete a bőre.

2015. szept. 5. 00:58
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Ezeknek a huligánoknak nagyon rossz gyerekkoruk lehetett. Nem kaptak semmi mást a szüleiktől csak a gyűlöletet. A saját szüleiket is leüthetnék, mert egyikük se mondta, hogy nem szabad másokat bántalmazni.
2015. szept. 5. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!