Hitlernek miért csak a negatív tulajdonságaira emlékeznek az emberek, a hasznos tervei, cselekedetei miért mentek feledésbe?
Tudom, a történelmet a győztesek írják és ilyenkor a vesztes felet porig kell alázni, de most már talán túl kellene lenni ezen az időszakon és reálisabb képet kellene festenünk.
Hitler rengeteg pozitív dolgot is csinált. Például rendbetette a gazdaságot, utakat, autópályákat épített, szembefordult a kommunizmussal, stb.
Ráadásul próbált egy élhetőbb bolygót is teremteni, ami ma ismét igen aktuális kérdés.
Azáltal, hogy az evolúciós szempontból kevésbé tökéletes emberekből kevesebbet akart, a föld jobbá vált volna. De miért ér többet egy zsidó élete, mint például egy jemeni keresztényé? Nem kellene ezt átértékelni? (Tudom nem szabad, mert az ő kezükben van a világ pénzügyei.)
Jelenleg a túlnépesedés óriási probléma, és minél tovább halogatjuk a probléma megoldását, annál kevésbé lesz humánus megoldás. Persze ha aki majd megoldja, nyer egy háborúban, akkor az hős lesz, de ha veszít, akkor Hitler sorsára jut ő is. Viszont bizonyos kevésbé "hasznos" népcsoportok egyre jobban eluralják a bolygót, ami senkinek sem jó, még nekik sem. Egy német mentalítású jóval kisebb létszámú föld, sokkal élhetőbb lenne, boldogabbak lennének az itt élők, és a természeti erőforrásokból is több juthatna egy főre. A környezetszennyezés legfőbb oka a sok ember, és főként a sok rossz sorban élő ember, illetve felkapaszkodott, de igénytelen, vagy pazarló ember. Miért baj, ha valaki azt mondja, hogy ez probléma, amit meg kell oldani addig, amíg ezt humánus módon meg lehet és nem kell olyan drasztikus eszközökhöz nyúlni, amit Hitler is tett (lehet, hogy jószándéktól vezérelve). Hitler tetteinek megítélése viszont csak nézőpont kérdése. Ma sem hullajt senki egy csepp könnyet sem az Afrikában éhenhaló milliókért, az arab országokban rabszolgasorban tartott nőkért, stb., mindenkit csak a saját családjának jóléte érdekel. Hitler az általa halálba küldött emberek számának tekintetében különben is csak a negyedik a sorban (Sztálin, Mao és Washington is megelőzi), mégis őt tartják a leggonoszabbnak, csupán azért, mert ő elvesztette a háborút, míg a többiek nem.
Végre egy normális honfitárs.
Hitler ha nyer a mai problémák közül egy sem létezne,bizony libsik.
Hitler az igazi környezetvédelem élharcosa volt,abban a korban amikor még mindenki szemetelt,szénelfűtött,ő nemzeti parkot állapított söt az első állatvédelemi törvényeket is ő hozta.
Hitler a dohányzást is ellenezte, ő volt az első politikus a világon aki kampányolt ellene.
A tudományt nem hátráltatja volna mint a bolsevik-liberálok.már rég az univerzumban határán járnánk a bolygók kolonizálásával.
2.
A liberális szereti sztálint,ezt nem tudtad?
Legközelebb figyelj az eligazításton.
Én értem, hogy több millió ember megölése miért feledtet olyan "eget rengető" fontosságú jótetteket mint hogy valaki ellenezte a dohányzást.
Neked miért kell magyarázni?
Ha odamegyek és kifestem a lakásodat akkor arra fogsz emlékezni vagy hogy kiirtottam utána a családodat? Hiszen csak pár embert öltem meg, miért is kellene az elhomályosítsa hogy milyen jó ember is voltam én, hiszen ingyen kifestettem neked a lakásodat. Vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!