Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az 5G ki fogja irtani az...

Az 5G ki fogja irtani az emberiséget?

Figyelt kérdés

2019. okt. 2. 23:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
74%

"Mint a romlott húson a döglegyek, úgy rajzanak a kérdés körül a "szakértők", akik csapatostul rontanak rá az 5G veszélyeit firtató válaszokra"

Magamra vettem, nem baj? Távközléssel foglalkozom és hát tudod én már láttam "5Gét". Ha én döglégy vagyok, akkor te barátom a sötét pestis, a tudatlanság legsötétebb kútja, egy métely a világ testén Álhír gyártó, tényeket és fizikát semmibevevő, önjelölt észosztó, gondolom az életben sikertelen ember, aki végre belekapaszkodhat valamiba és szajkózhatja tudatlanságát napestig.

Olyan sötétség lakozik elmédben, hogy nincs az az isteni szikra ami világosságot gyújtson benned, nem érdekelnek sem tények, sem olyan dolgok amit már kishazánkban is megtapasztalhatsz, neked kész tény amit messziről jött jöttmentek mondanak. David Icke és Tankai Endre a te prófétád, nem a teremtődben hiszel, hanem abban amit te magad kiválasztottál. Távozz hát, szállj magadba, gondolkodj el - sajnos kudarcra vagy ítélve mert szellemi béklyóid olyan súlyként nehezednek rád, hogy számodra nincs remény.

2020. máj. 3. 10:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!