Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az 5G ki fogja irtani az...

Az 5G ki fogja irtani az emberiséget?

Figyelt kérdés

2019. okt. 2. 23:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
27%

"Tudósok megállapították, hogy az 5G sugárzás többek között gátolja a hemoglobin oxigén felvevő képességét!"

Pontosan annyira, mint az 5G és a koronavírus terjedését is elősegíti és olyan statisztikai adatok támasztják ezt alá, amelyet senkinek sem mernek megmutatni.

Amúgy érdekes, hogy 5G 60GHz-e gátolja ezt a felvételt minden más technológia, ami 60Ghz működik az nem.

2020. máj. 1. 20:56
 62/71 anonim ***** válasza:
41%

" Ezt az információt, és a koronavírus 5G-vel történő összefüggéseinek feltárását ma tűzzel-vassal üldözik a világhálón"

Azt sem tudod megmagyarázni, hogy Monacoba miért nem fertőződött meg az emberek 99%, szóval nem üldözik szimplán nincsen összefüggés.

2020. máj. 1. 21:02
 63/71 anonim ***** válasza:
27%

"Tudósok megállapították, hogy az 5G sugárzás többek között gátolja a hemoglobin oxigén felvevő képességét!"

Azt mondták, hogy ez 60Ghz történik. Érdekes módon semmi másnak nem követelik a betiltását, ami 60 GHz-en működik.

2020. máj. 1. 21:05
 64/71 anonim ***** válasza:
88%
Tudósok megállapították, hogy a Hold mégis sajtból van.
2020. máj. 1. 21:06
 65/71 anonim ***** válasza:
74%

"Tudósok megállapították, hogy a Hold mégis sajtból van."

Angol tudósok.......

2020. máj. 1. 23:24
 66/71 anonim ***** válasza:
30%

"Amúgy érdekes, hogy 5G 60GHz-e gátolja ezt a felvételt minden más technológia, ami 60Ghz működik az nem."

Ne zavarjon, hogy nincs 60 GHzen 5G. High Band van ami 24-39GHz a 3GPP szerint ( tudod...szabvány, dehogy tudod ).

Az E-band ( így hívják ) tipikusan átviteli cuccokban van és valóban 71-81Ghzes sávban működik ( pont - pont összeköttetés ). Hát ezek úgy általtalában 5Ghz(!) sávszélességgel dolgoznak mint uplinkg, mind downlink irányba ( ehhez képest a 5G TDD midband 100 MHzes (0,1 Ghz) sávszélessége kismiska.

Az a baj ( vagy szerencse? ) hogy a konteó hívők se..h.lyék a fizikához. Ugyanis valóban van a HighBandnek egy olyan élettani hatása amit valóban vizsgálni kell ( vizsgálják is ) és ezt még sehol sem olvastam, nem fogom leírni, kíváncsi vagyok mikor találnak rá.

A konteó hívők költözzenek át a másik kontinensre, Európában egyelőre nem lesz high band 5G technológia nyilvános hálózatokon ( és nem, nem fognak titkos hálózatokat telepíteni lámpabúrábacsomagolt aktív antennákkal ).

2020. máj. 2. 11:12
 67/71 anonim ***** válasza:
41%
* remekül elgépeltem a Hz mindehol hz-nek írtam.
2020. máj. 2. 11:18
 68/71 anonim ***** válasza:
41%

"Ne zavarjon, hogy nincs 60 GHzen 5G. High Band van ami 24-39GHz a 3GPP szerint ( tudod...szabvány, dehogy tudod )."

Engem amúgy nem zavar, én nem vagyok ellene.

2020. máj. 2. 11:52
 69/71 anonim ***** válasza:
49%
A kérdezőnek szerettem volna privát üzenetet küldeni, a tegnapi cenzúrázott (törölt) válaszomat akartam megosztani vele, de nem lehetséges, mert ezt írja ki:Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)! A kérdésével kiengedte a szellemet a palackból? Másodjára történik velem, hogy kifejtem a véleményem erre a kérdésre, majd törlik a válaszomat. Mint a romlott húson a döglegyek, úgy rajzanak a kérdés körül a "szakértők", akik csapatostul rontanak rá az 5G veszélyeit firtató válaszokra. Megkapják majd "jutalmukat" - remélem a Teremtőtől is!
2020. máj. 2. 19:22
 70/71 anonim ***** válasza:
41%

# 69

Most őszintén mégis mit vársz? Már jóval korábban is megosztották például Tanka Endre írását. Már akkor többen rávilágítottak, hogy tele van valótlanságokkal. Most attól, hogy te is megosztod még nem lesz igaz.

Tudod van egy olyan Isteni parancsolat, hogy hazudni bűn.

2020. máj. 2. 20:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!