# 20/20
Hol tud több információ megjelenni? A Wikipédiában, vagy a negyedévenként megjelenő szaklapban?Ez egy 100 Ft-os kérdés volt!
Ok. Akkor 5G kisokos.
Hiteles amit én állítok? Nyilvánvalóan nem. Miért nem: azért mert én pl pont 5Gvel foglalkozom. 5G állomásokat konfigurálok. A mondatok nem itt hangzottak el, úgy olvastam őket mindnféle fórumon.
"Az 5G katonai találmány".
A telekomunikácónak valóban vannak haditechinkai gyökerei ( meg sok másnak is, atomreaktort sem azért építettek először áramot termeljenek ). Az 5Gét azonban nem a hadiipar hanem a 3GPP szabványosítók dolgozták ki, távközlési cégekkel természetesen.
"Az 5G magas frekvenciája megöl mindekit és átprogramozza az agyakat"
A másodi rész annyira banális, hogy nem is foglalkozom vele.
5G-t jelenleg a következő frekvencia tartományokban lehet működtetni. High Band - 24-36 GHz
Mid band - 3,5 - 6 GHz
Low band: hasonló a jelenleg használt távközlési frekvenciákhoz.
Kezdjük azzal, hogy High Band Európában egy ideig még biztos nem lesz. Nem írtak rá ki pályázatokat.
Mid Band Magyarországon is van. Azoktól akik ettől is félnek van egy rossz hírem. Nézzenek utána ,hogy a mikrohullámú átvitel milyen frekvencián működik évtizedek óta ( 20GHz ), illetve a műholdas műsorszórás ( 10GHz környéke ). Ha ehhez hozzáteszem, hogy a gyilkos 5G antenna - amely tényleg tud beamforming-ot, tehát irányított nyalábot a user felé - max 2W-tal sugároz az már tényleg döfi. ( Az teljes igazság az, hogy az össz szektor sugárzó teljesítménye az 80W is lehet nagyforgalmi időszakban és tényleg nem túl egészséges antenna közeltérben tartózkodni ( 5-7m )
A Low Band esetében már tényleg nem értem a nagy felhajtást, itt gyakorlatilag ugyanazok a frekvenciák vannak mint a megszokott eddigi dolgok.
"Az 5G káros EMF sugárzás károsító hatását ( rák, gyíkembersedés, elmeszondázás ) már 20 év kimutatták"
Maga a technológia laborokban is max 2 éve létezik. Kereskedelmi hálózatok tavaly óta vannak, tehát sajnos vagy nem sajnos nincsenek arról hiteles adatok, hogy mi van. Én magam is egyetértek vele, hogy a technológia hatásait vizsgálni kell.
Egyébként a WHO a mobitelefont rákkeltő kategóriába sorolta. És pont. Nem egy adott technológiát, hanem a telfont. Azért sorolta mert statisztikailag minimális esély van rá, hogy a telefon rákkeltő. Ezért kapott enyhe besorolást, de azért kapott na.
Ráadásul az EMF egy gyűjtő fogalom, maga az elektroszmog kifejezés is létezik. Ez az összes környezeti sugárzást magában foglalja.
"Ahol az 5Gét bekapcsolták ott madárvész, méh vész, meg egyéb rák jelent meg."
Jó. Empírikus megállapítás következik: Magyarországon, Budapesten tavaly júniusban indítottuk el az első 5G állomást a belvárosban. Namármost 3/4év alatt ott döglött galambok, varnyúk megmindenféle agydagantos embereknek kellene fentrengeniük az utcánkon, de ez nem történt meg. Azért egy ekkora dögvészt mégse lehetne eltussolni? Jó, jó tudom: gyíkember vagyok.
"Svájban, Ausztráliában és még xy országban betiltották az 5Gét"
Rossz hírem van akik ennek örvendenek: Ausztráliából csak a Huawei-t kutyap.csázták ki, mint 5G beszállítót. ( Politkai okok miatt ) Nokiával és Ericssonnal továbbra is épül az 5G.
Egyébként itt egész jó kis alkalmazás, meg lehet nézni az összes technológia lefedettséget a világ összes országában, ezen a linken:
Sőt a Swisscom is tovább nyomul. Francia országban az Orange meg jönnek a többiek is.
"5Gés műholdakat lőnek fel és besugározzák az emberiséget"
Valóban lőnek fel műholdakat és mi tagadás lassan hazavágjuk az világűrt is, sasoljátok meg ezt az űrszemét dolgot itt: [link] Durva! Ilyen cuccok lebegken körülöttünk ( itt kérek elnézést a lapos Föld hívőktől! )
Mi a tökömre jó egy 5G műhold? Az 5G nagy előnye a pici válasz idő - most tipikusan 10 msec, de majd később ez akár 2 msec is lehet. Műholdas átvitelben a válaszidő 400-600 msec átlagosan...Jó jó tudom, gyíkember sugárzás!
5G alapú műhöld nem létezik szerintem.
Az baj, hogy rengetek áltudományos cicc, kutatási eredmény kering a neten, ilyen olyan .org helyeken.
Ezeken olyanokat lehet olvasni, hogy "24 órán át 5G sugárzásnak kitett sejtek sejtfala megrepedt". Hm...tényleg? Milyen 5G sugárzás? FDD, TDD? Antenna közeltér vagy távoltér ? ( Távoltérnek van értelme ) Milyen távközlési forgalom modell volt használva?
Egy ilyen megállaptás lenne már döfi ( de ilyet nem olvastam): alacsony forgalmú bázisállomás kültéri szimulációján, 3,5GHzes Massive MiMo antennákkal 40W sugárzási teljestmény maximum mellett, atenna távoltérben elhelyezett sejtek ilyen és ilyen elváltozást mutattak.
Mert aki látott már igazi tanulmányt, az valami ilyesmit vár el.
Ami azt illeti nekem személy szerint nem tetszik ez a nagy digitális világ. A nagy többség a telefonját bújja, az emberek egymást gyalázzák névtelenül és arctalanul, rengetek beteg és perverz ember éli ki magát a digitális térben. Ez a telekommunikáció egyik ( negatív) hozadéka. Ez nem az 5G miatt van.
Én sokkal nagyobb prolémákat látok és félek is tőlük -nagyon is emberiek. Persze lehet félni és konteókat gyártani, a valódi problémák meg le vannak sz.rva...
"Ha ehhez hozzáteszem, hogy a gyilkos 5G antenna - amely tényleg tud beamforming-ot, tehát irányított nyalábot a user felé - max 2W-tal sugároz az már tényleg döfi. ( Az teljes igazság az, hogy az össz szektor sugárzó teljesítménye az 80W is lehet nagyforgalmi időszakban és tényleg nem túl egészséges antenna közeltérben tartózkodni ( 5-7m )" -figyelemre méltó kijelentés.
Egy másik idézet:"több ezer, független kutatás már közel 20 éve bizonyítja a 4 és 5 G EMFR sugártornyok 300 - 400 m körzetén belül a rák 8 -10 – szeresre növekedését, ill. az onkológusok 10 éves állatkísérletei alapján nem cáfolható e sugárzásnak kitett állatok rákos megbetegedése."(Tanka E. tanulmány)
A fáraók kihalása is egy lassú folyamat volt.
Hányszor kell még leírni, hogy Tankai jogászattal foglalkozik. Gőze sincs a telekommunikációról. Már elnézést, ha a kocsija bedöglik akkor a dr Tankait fogja segítségéül hívni, vagy a sarki "Józsit" akit már 40 éve autót szerel? Én utóbbit választnám.
Hogy a répába kutathattak 4G, 5Gét 20-éve amikor még a techológia nem létezett? Ja és melyik 4G Band-re tetszik gondolni? Mert abból is van pár frekvencia? TDD vagy FDD frame struktúrával modellezzték a cellákat? ( LTEben is van TDD és FDD )
Tankai semmilyen tanulmányt nem írt ebben a témában, átvett pár égbekiáltó marhaságot amit a neten lehet olvasni hiteltelen forrásokból amit aztán írt egy petíció szerűséget ami nélkülöz minden hiteles forrást.
Kb ennyi. Lehet, hogy jogtudmányban szakértő, de távközlésben kb nulla kompetenciája
# 26
Engedd el, láthatóan fogalma sincsen semmiről, csak várja azokat a válaszokat, amire tud egy idézetet bemásolni. Nulla szakértelem, csak talált egy szimpatikus embert és most minden írását Szent Írásnak veszi.
Mindenki figyelmébe ajánlom a Hatoscsatorna Tabuk, Titkok, Tények műsorát, mely olyan témaköröket feszeget, melyet a fősodratú média elhallgat. A legutóbbi adásában Dr. Grandics Péter biofizikussal volt beszélgetés a koronavírusról. Csak egy-két dolgot emelnék ki a beszélgetésből. A tudományos kutatások kimutatták, hagy az 5G sugárzás gátolja a hemoglobin oxigén felvételét. Egy másik elhangzott kijelentés is érdekes volt, mely szerint a koronavírus gócok kiterjedése korrelációban van a térképen az 5G földi sugárzást használó területek térképével (Vuan, Teherán, Milánó,...stb) Beszélt még a biofizikus az immunrendszer fontosságáról. Biztatásként mondta, hogy a jó immunrendszer (megfelelő táplálkozás, nyomelem és vitamin ellátottság,...stb),stresszmentes életmód még a sokkal veszélyesebb vírusok ellen is (pl. ebola,...)megvéd!
Javaslom mindenkinek, hogy nézze meg az ismétléseket, nézze meg a pénteki főadást (mert folytatása lesz a beszélgetésnek).Aki nem tudja fogni a csatornát, annak az internetes oldalt ajánlom,bár ez nem garancia, mert több olyan elhangzott adás volt már, amit a háttérhatalom letiltott, vagy nem engedett megjelenni (azok is általában egészségügyi kérdésekről szóltak).
"Egy másik elhangzott kijelentés is érdekes volt, mely szerint a koronavírus gócok kiterjedése korrelációban van a térképen az 5G földi sugárzást használó területek térképével"
Hol van az a térkép, mert amit én találtam azon Dél-Koreában több, mint száz telepített antenna van, ami több, mint egész Kínában.
Az emberiség fogja kiirtani az 5G-t:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!