"A villanyszerelőknek nagyon magas a halálozási arányszáma"
Amúgy ennek is utána néztem a legtöbb villanyszerelő a zuhanásba hal bele. Semmilyen olyan információt nem találok, ami arról írna, hogy az WIFI-nek bármi köze lenne hozzá.
49-es Nem a világatlaszban kell keresni, hanem pl. ebben az összeállításban, ahol 54 lábjegyzet utalás van a konkrét elérhetőségre. [link]
Csak el kell olvasni!
Válasz a kérdésre: lassan, de biztosan.
Előző: és ezt a sok f..ságot elhiszed?
A dokumentumról:
"20 éve bizonyítja a 4 és 5 G EMFR sugártornyok 300 - 400 m körzetén belül a rák 8 "
Tekintsünk el attól, hogy a mondatban egy csomó szakmai pontatlanság van ( sugártorony ( ?! ), 4 és 5G - egy rakás frekvencia tartomány van, nem mindegy melyiket vizsgáljuk, összemosni meg baromság )
Magyarországon 2010ben lett bevezetve az LTE, 2009 környékén voltak az első tesztek a világban. 2000ben még spectrum szórt technológia se létezett ( WCDMA ( 3G). A tíz éves kíséreletek = marhaság.
Meg egyébként is milyen 20 évről beszélünk? Mert azt is hangozthatja ez az épületes marhaság iromány. Igen, tudom kik írták és minden professzor emeritus inkább azzal foglalkozzon amihez ért. Távközléshez pont nem. Én se megyek jogász tanácsokat adni. Távközlési hálózatokat bütykölök.
5G szabványosítása 2016 körül kezdődött, 2018 decemberében volt először laborokban 5G rendszer. Az első "élő" környezetes tesztek 2019 februárjában kezdődtek Európában.
"Ezen túl azt is feltárta, hogy az átjátszó bázisállomás működtetésének 5 évén belül a torony
közelében élő lakosságnál – az azon kívül lakókhoz képest – a rák előfordulása
háromszorosára nőtt."
Jó tekintsünk el attól, hogy nem létezik olyan, hogy átjásztó állomás. Ez nem a tokaji TV átjátszó torony barátocskám. Létezik olyan, hogy repeater de azt átjátszó állomásnak nevezni... ( viszonylag kevés van egyébként )
Egyébként ez a csodálatos kutatási eredmény jelentené. hogy minden magyar nagyvárosban 3szorosára nőtt 2010 óta a rákosmegbetegés ( Tudod, LTE indulás ). Ezt egyértelműen cáfolható ( tessék utánanézni a statisztikáknak - ja, biztos a gyíkemberek meghamisították )
Ja meg a videó: hát remek ahogy emberünk 2018ban megmondja egy póznáról, hogy az bizony 5G. 2018 júliusában, amikor még nemhogy nyilvános teszt, de még rádiós HW se nagyon létezett...
Hát megmondom az őszintét: én egy szektorsugárzó antenna alapján biztosan nem tudom megmondani, hogy mit sugároz ( ugyanis nem is lehet ). Max jó eséllyel megsaccolom, hogy az valszeg LTE ( két szektor sugárzó / irány ), de ha valaki ránézésre megmondja egy tribandes antennáról, hogy az éppen mit sugároz akkor megeszem a sapkám.
Sőt, gyere el hozzánk. Mutatok neked három cuccot az EMC szobában. Ha csak azt el találod éppen milyen technológiát sugároz akkor ott leszoplak helyszínen, ha a frekvenciát akkor kétszer is. Viszont ha csak makokgni fogsz akkor behozzuk a Bénát a dobozban ( Ponyveregény ) és két órán keresztül felváltva fogunk 2 TRXes GSM 900-al és MidBandes TDD 5Gvel bombázni.
Látom a videóban szétkapott egy csóka valami panelt...Hát jó is lenne ha lennének ilyen pici, miniatúr 5G antennák...de nincsenek. Vannak ugyan a beltéri lefedettségre kis teljesítményű sugárzók, de az nem így néz ki ( nagyobb). A tudomány mai állása szerint a beamforming 5Gét csak b..ott nagy aktív antennákkal tudjuk megválosítani, ami kb 40 kg és kb fél méter magas...Nehéz lenne egy lámpabúrába csomagolni.
Annyi igazság van, hogy valóban léteznek lámpaoszlopba épített bázisállomások, sőt...aknafedőbe is raktak már pico cellát.
Hát David Ike-kal kapálózni tudományos témában, kb annyi mintha megboldogult Hawkins professzort kérdezném a maratoni futás technikáiról - bár Hawkins még hitelesebb lenne, mert biztos lenen valami jó elmélete.
Összefoglalva: ennyi kapitális baromságot összevágni elég nagy kihívás lehetett.
Ha minden igaz lenne ami a videóban van, meg amit még terjsztenek:
Budapest belvárosában minden madár elpusztult volna.
Budapest belvárosában mindenki rákos lenne.
Budapest belvárosában mindenki koronavírusos lenne.
Én már elpatkoltam volna koronavírusban ( minden nap csinálok mérést 5Gén, EMC szobában, közvetlen kapcsolat az 5G sugárzóval, tavaly március óta. ( Egyik kollégám se lett vírusos és nekünk be kell járni a munkahelyünkre, mert a hálózat működését is támogatjuk (2G,3G,4G,5G ).
Vagy megfőtt volna az agyam ( nem, az nem fog, eldurrani fog az ilyen linkelt baromságoktól amivel traktálod itt a jónépet )
Valami hihetetlen alvászavarban, fejfájásban kellene szenvednünem. ( A párom szenved a horkolásom miatt, de az már a GSM előtt is meg volt ).
Persze lehet, hogy gyíkember vagyok, így nem hat rám a sugárzás.
Meg akkor az összes távközlésben dolgozó szaki már elpatkolt volna, de valahogy én ugyanazokat az arcokat látom mindhárom operátornál már 2 évtizede...Ja, mind gyíkemberek vagyunk. Tudom.
Ne legyünk Struccok mert nagy a baj a Trójai Faló már itt van!
Az 5G elektromágneses sugárzás károsítja az ember DNS-ét. A sugárzásnak kitett sejtek (az emberi szervezeten belül mindenféle) immunológiai védőanyagok kaszkádjának előállításával reagálnak. Ezeket az anyagokat egy endoszómának nevezett intracelluláris struktúrába csomagolják. Az endoszóma kiürül a sejtből, és exoszómává válik.
Az exoszóma kering és az ACE 2 receptorokhoz kötődik a tüdőben, a bélben és a szívben. A sejtválasz ugyanaz, ha az expozíció 5G vagy ha COVID-19 (influenza). Az exoszóma csomag immunológiai vegyszerei megtámadják az ACE 2-t tartalmazó sejteket, amelyetaz 5G sugárzási expozíciók eredményeznek, vagy az influenza, amelyet COVID-19-ként emlegetnek.
A COVID-19 esetek aránya 5G területeken 96%, 4G vagy alacsonyabb frekvenciájú területeken csak 4%. Az 5G-t jól lakott területeken alkalmazzák, tehát további esetekre számíthatnánk. De az ismert kimenetelű halálozási arányok (halálesetek / (halál + visszatérések)) több mint kétszerese az 5G területeken történt. Ennek nem lehet csak a COVID-19 az oka, és statisztikai bizonyítékokkal rendelkezünk erre a több mint 1,9 millió esetre vonatkozóan!
Sajnálom ,hogy ilyen negatív hírt kellett kiraknom , és ilyen csúnya "összeesküvés elméletet",de fontos ,hogy az emberek tudják ,hogy sajnos mi van a háttérben. Nem kívántam senkit megijeszteni , de ébernek és tudatosnak kell lennünk ezekkel kapcsolatban a saját , gyermekeink vagy idősebb szeretteink egészségéért, mert bár kecsegtető a cukormáz, de alattomos szándékot rejt.. Az 5G technológia vívmányait és várt előnyeit a hírközlés naponta sulykolja a köztudatba. (Például önvezető autók, távorvoslás stb.) Viszont semmilyen információ nincs arról, hogy az új minőségű sugárzás jelent(het)-e bármely egészségügyi kockázatot az emberre, illetve veszélyt az állat- és növényvilágra. A tájékoztatás elmulasztására nincs közérdekű indok.
” [link]
"A COVID-19 esetek aránya 5G területeken 96%"
Monaco 5G lefedettség 100%. Igazolt fertőzöttek száma 95 fő, ami a teljes lakosság 0,24%-a.
Most akkor hogyan is van ez?
"Az 5G elektromágneses sugárzás károsítja az ember DNS-ét."
Melyik 5G sugárzás? Meg mi az szerinted?Mert van HighBand,MidBand,LowBand ezen belül pedig TDD és FDD framestruktúra. Mekkora sávszéllességre konfigurált celláról beszélünkk? Kimeneti teljesítmény? 5, 20, 40W / szektor?
Kb olyan minth azt mondanám hogy a 100KHzes négyszögjel az már halálos, de ugyanez szinusz jelben teljesen egészséges.
F.szság.
"Sajnálom ,hogy ilyen negatív hírt kellett kiraknom , és ilyen csúnya "összeesküvés elméletet",de fontos ,hogy az emberek tudják ,hogy sajnos mi van a háttérben."
Nem, az a gond, hogy olyasmit szajkózol amiről halvány lila gőzöd sincs és még terjeszted is.
Ésszerű vitának mindig kellene lennie a társadalomban -pl én se szeretnék egy antenna erdő közepén lakni. Csak sajnos ez az irány rossz, mivel hamis érveket használsz fel és tényekre semmit, de semmit se tudsz mondani. Ez gáz.
"Kimeneti teljesítmény? 5, 20, 40W / szektor?"
Erre szerintem ne is várd a választ, hiszen nincsen rávonatkozó link. Szerintük az 5G puszta léte pusztuláshoz vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!