Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet cigányozni?

Miért nem lehet cigányozni?

Figyelt kérdés
Annak a fajnak ez a neve, még azok is így hívják magukat.
2010. júl. 14. 12:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
Mert antifa cigányvédő országban élünk
2010. júl. 14. 21:29
 62/66 anonim ***** válasza:

"12.52-es vagyok. köszi mindenkinek! Csak kár hogy kevesen gondolják így."

Szerintem ezzel az ország 85 %a van így.A többi libsi meg cigger :D

2010. júl. 14. 22:59
 63/66 anonim ***** válasza:
66%

Ha egy cigánynak azt mondod hogy cigány, rögtön neked es(ne)ik.

Ezekszerint tisztában lenne azzal, hogy miket csinál?!

És tudja, hogy ez szitok szó? Hmmm. Önkritika? :D Állatoknál? Érdekes!

2010. júl. 15. 22:03
 64/66 anonim ***** válasza:
Az azért akkor is durva, hogy halálra vernek idős, védtelen embereket. Miért kell félnie a magyarnak a saját hazájában. Én 6 évig éltem egy roma fiúval, de még az is utálja az ilyen gusztustalan népséget, aki erőszakkal keresi a kenyerét. Nekem soha semmi bajom nem volt a cigányokkal, a keresztfiam is az, de amit a többség (és valljuk be a többség) csinál, garázdálkodik, nagyképűsködik, köpköd, holtra veri a magyar asszonyt, bácsit, az már felháborító és mindennek a teteje. Hol van egy magyar emberben ennyire állatias ösztön?
2010. júl. 21. 09:48
 65/66 anonim ***** válasza:

Ezeknek a primitív lényeknek ez a barbár viselkedés a vérükben van, bele van kódolva a DNS-ükbe!

Aki születésétől fogva megfelelő neveltetést kap, és nem is kerül olyan közegbe, abból ki lehet ezeket a tulajdonságokat nevelni, de azok, akik már „megromlottak", véleményem szerint, egyszerűen ki kellene irtani. Ezek csak az erőszak nyelvén értenek, nem lehet velük értelmesen tárgyalni.

Ezek alkalmatlanok arra, hogy más népekkel együtt éljenek.

Azt kéne csinálnunk, mint Amerikában (ez az egy okos húzás volt tőlük), hogy gettósítjuk a cigányok azon részét, amelyek „problémásak". Városokba tuszkolni őket,

ahol kedvük szerint gyilkolhatják, és dughatják egymást.

Tisztelet a kivételnek!! (Bár, én még olyannal nem találkoztam, egy kb. 75 ezres lakosságú városban élek, és eddig összesen KETTŐ cigány családról hallottam, akik normálisan élnek, dolgoznak, tanultak, és ők a gyerekeiket is úgy nevelik.)

Én sacc/kb. azt mondanám, hogy a magyar fiatalok 50%-a ilyen viselkedést mutat, de ez után vagy kinövik, vagy börtönbe kerülnek.

Ja, és egyébként, ha akárki közülünk (magyarok közül) elmenne segélyért, kiröhögnék (ismerek rá élő példát), miközben előtte a cigány ugyan azért megkapta a pénzt.

Felháborító.

2011. febr. 27. 18:40
 66/66 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy a magyar állampolgárságú cigány fiatalok 80%-a ilyen, és ilyen is marad.

Kár, hogy már nincs halálbüntetés.

2011. febr. 27. 18:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!