Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet cigányozni?

Miért nem lehet cigányozni?

Figyelt kérdés
Annak a fajnak ez a neve, még azok is így hívják magukat.
2010. júl. 14. 12:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom emberszámban venni őket, már bocs.
2010. júl. 14. 12:32
 12/66 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező, az már egyéni szocproblem...
2010. júl. 14. 12:34
 13/66 A kérdező kommentje:
Hát nálam az ember azt jelenti, hogy békeszerető, családban élő, jó érzésű és ha van lehetősége becsületesen dolgozik.
2010. júl. 14. 12:36
 14/66 anonim ***** válasza:
61%
És szerinted ilyen cigány nem létezik?
2010. júl. 14. 12:37
 15/66 anonim ***** válasza:
32%

elég szomorú, hogy így gondolkodsz, sajnos elég sok mindenkivel egyetemben.

én meg azon gondolkodom, hogy egyszer ha nem lehet gyerekem, örökbe fogok fogadni babát. és amiatt gondolkodom azon, hogy roma baba legyen-e, az az ilyen előítéletes emberek, mint te. szegény mikkel fog találkozni élete során?

ismered a Magna Cum Laude együttest? az ő frontemberük is cigány és nem titkolja, sőt büszkén vállalja. ilyenek is vannak, meg Győzikék is. magyarok közt is van tuskó paraszt, meg kulturált ember. akkor mi a problémád?

2010. júl. 14. 12:38
 16/66 A kérdező kommentje:

Nagyon, nagyon, nagyon kevés.

Én ilyet nem ismerek, de ha van nekik tisztelet.

2010. júl. 14. 12:39
 17/66 Voltaire ***** válasza:
36%
Kérdező, javaslom, tanulj egy kis kutatásmódszertant, jót fog tenni.
2010. júl. 14. 12:40
 18/66 A kérdező kommentje:

Jaj szegények tényleg újabban már nem lophatnak annyit szabadon, mert már mintha kicsit ébredne a magyar.

Amúgy az a különbség, hogy kb. a magyarok kb. 10%-a bunkó, addig a cigányok 90%-a (jó indulattal).

2010. júl. 14. 12:42
 19/66 Voltaire ***** válasza:
21%
Kérdező, kérdezlek: minden romát és nemromát végigvizsgáltál, és találtál egy olyan, objektív és elfogadható mércét, amely méréseinek eredményei alapján ezt bizonyossággal kijelentheted?
2010. júl. 14. 12:44
 20/66 anonim ***** válasza:
19%

személyesen pár cigányt ismertem, mindegyikről elmondhatom, hogy kedves, emberséges valaki. biztos más mentalitás, mindegyik nép egy kicsit más de ezzel szerintem nincs gond. nem szabad általánosítanunk sem, hiszen mindenki egyéniség.

én azt vallom, hogy az embert kell nézni. pl zsidóból is ismerek kedvest, unszimpatikust, okosat, butát. nem szabad elkönyvelni, hogy ez így meg úgy van.

2010. júl. 14. 12:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!