Miért nem lehet cigányozni?
Tisztelt Voltaire:
Azért kiváncsi vagyok ha téged esetleg megvernének, kirabolnának cigányok(remélem nem fognak), akkor is ez lesz róluk a véleményed?
Nekem egy jó barátomat azért verték félholtra mert Kárpátiás póló volt rajta. Nekem is beszóltak többször pedig nem vagyok skinhead, hungarista, normális békeszerető ember vagyok. Mégegyszer ha van normális tisztelet neki.
látod: az előítélet visszaüt. most ők is előítéletesek voltak a póló miatt.
na pont ezért nem szabad valakit egy valamiből elkönyvelni
Itt néhányan biztos azért néznek rád kedves kérdező rosszul, mert maguk is cigányok. Én még életem során SOHA nem találkoztam olyan cigánnyal, aki tényleg normális, kedves, békeszerető lett volna, aki rendesen dolgozik magáért és a családjáért. Azt, hogy a magyarok így néznek rájuk, erről ők tehetnek. Nem kell őket sajnálni, és védeni, mert ha titeket vernek agyon egy cipőért, vagy ami röhej 500 ft-ért, akkor biztos másképp fogjátok gondolni. szívem szerint kiirtanám az összeset, mert ezek nem emberek!!
Egyébként múltkor a munkahelyem ablakából láttam egy esetet. Fényes nappal egy 16-17 körüli srácot egy jól megtermedt cigány félholtra vert, mert az nem akart neki adni egy szál cigit.
De persze! Védjétek őket hisz ők szentek!
Nekem egyébként abból van elegem, hogy megyek az utcán délután és már 3-szor volt olyan velem, hogy megállítottak cigányok. Jön a szöveg, hogy van-e egy kis apróm, akkor mondjam meg mennyi az idő, meg adjak cigit.
Mindig megtalálnak, de még szerencse, hogy még sosem vertek meg.
Kedves kérdező
Eddig minden létező, klikk, szubkultúra, stb... tagjai közt volt olyan, amelyik megpróbált agyonverni, leszúrni, és még sorolhatnám, mégsem gyűlölök mindenkit, aki közéjük tartozik. Egyénekben gondolkodok ugyanis.
"ezen én is gondolkodtam, hogy a ROMA szó cigányul jelenti azt, hogy cigány. ennyi erővel Angliában követelhetném, hogy úgy emlegessenek, hogy magyar, ne úgy, hogy hungarian?
"
Nem azt jelenti te kis buta! A roma szó embert jelent a romnyi asszonyt. Legalább cigányul tanulj már meg.
"Még is ki mondta, hogy nem lehet? Ez valamilyen új törvény amiről lemaradtam?"
Senki. És nincs semmi ilyen törvény. Ezt csak itt találták ki a gyiken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!