Miért nem lehet cigányozni?
rosszul értetted a Kárpátiás póló dolgot. én pont arra gondoltam, hogy a ti előítéletetek következménye volt az eset.
az, hogy tudják Rólatok (és akkor már Ők is általánosítanak), hogy utáljátok Őket. ezért vertek meg
ha nem lenne rasszizmus, ilyenek sem történnének.
ez egy öngerjesztő folyamat és ha valamelyik fél nem fejezi be a gyűlölködést, akkor csak rosszabb és rosszabb lesz
"ismered a Magna Cum Laude együttest? az ő frontemberük is cigány és nem titkolja, sőt büszkén vállalja. ilyenek is vannak, meg Győzikék is. magyarok közt is van tuskó paraszt, meg kulturált ember. akkor mi a problémád?
"
Győzit nem biztos hogy fel kell emlegetned, mikor emberekről beszélsz.
"látod: az előítélet visszaüt. most ők is előítéletesek voltak a póló miatt.
na pont ezért nem szabad valakit egy valamiből elkönyvelni
"
És természetesen itt a szemét magyar kezdte a gyűlölködést ugye?
"Itt néhányan biztos azért néznek rád kedves kérdező rosszul, mert maguk is cigányok. Én még életem során SOHA nem találkoztam olyan cigánnyal, aki tényleg normális, kedves, békeszerető lett volna, aki rendesen dolgozik magáért és a családjáért. Azt, hogy a magyarok így néznek rájuk, erről ők tehetnek. Nem kell őket sajnálni, és védeni, mert ha titeket vernek agyon egy cipőért, vagy ami röhej 500 ft-ért, akkor biztos másképp fogjátok gondolni. szívem szerint kiirtanám az összeset, mert ezek nem emberek!!
Egyébként múltkor a munkahelyem ablakából láttam egy esetet. Fényes nappal egy 16-17 körüli srácot egy jól megtermedt cigány félholtra vert, mert az nem akart neki adni egy szál cigit.
De persze! Védjétek őket hisz ők szentek!
"
Ez az első olyan hozzászólás amivel egyet tudok érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!