Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Kiszámláznak hatalmas összeget...

Kiszámláznak hatalmas összeget, vagy korrigálják, ha rossz az óra? (víz)

Figyelt kérdés

átalányon vagyok

most volt az éves leolvasás, a fogyasztás valószínű jócskán meghaladta amit átalányként befizettem, szóval valszeg rengeteget kell ráfizetnem.

de most tűnt fel, hogy 3 nap alatt elment 2 m3 víz (minigarzonban élek egyedül, lehetetlen, hogy ennyi fogyjon)

kihívom őket az órát bevizsgálni, ha megállapítják, hogy rossz, attól függetlenül kiszámlázzák az eddigi valószínűleg így téves tételt?

2015. aug. 12. 10:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Azért itt nem olyan egyszerű rákötni...
2015. aug. 13. 18:26
 22/33 A kérdező kommentje:

de azt meg olyan egyszerű ráfogni, hogy elhasználnám a vizet :(

kiszámoltam 20-30 m3 megy el havonta. és nem fürdök, mosok egész nap és nincs jacuzzim se..

2015. aug. 14. 14:22
 23/33 anonim ***** válasza:
Jaj de rossz neked. Tenyleg. Ugy sajnalunk. Annyira rossz, hogy ennyi viz elmegy a semmire. De tenyleg. Meg az is nagyon rossz, hogy ezt neked mind ki kell fizetni, mert buta is vagy, lusta is vagy megoldani a problemat. Picsogni az nagyon megy, normalis szerelot hivni kevesbe. Unalmas a nyivakolasod.
2015. aug. 14. 16:00
 24/33 A kérdező kommentje:
nem sajnáltatás, érdekes hogy erre asszociálsz, a rendszerben látok hibát, igazságtalannak tartom.
2015. aug. 14. 16:09
 25/33 A kérdező kommentje:
bezzeg ugye, ha meg kevesebbet mutatna..egyből foglalkoznának vele..
2015. aug. 14. 16:10
 26/33 anonim ***** válasza:

Mi igazsagtalan abban, hogy a sajat sz*r vizvezetek-halozatod miatt elfolyik a viz, es neked kell kifizetni? Ki fizesse ki, a szomszed? Vagy adja ossze neked a falu vagy a kerulet?

Legkozelebb mi lesz, bekapcsolova felejted a sutot, elmesz otthonrol, es koveteled, hogy az ELMU ne szamlazza ki az elfogyasztott aramot, mert te igazabol nem is akartad elfogyasztani, csak ugy magatol fogyott?

Az eszem megall, hogy mindent, mindig masra kell kenni, a vizmu a hibas, a haz a hibas, a rendszer a hibas, mindenki hibas, csak es kizarolag te nem.

2015. aug. 14. 16:31
 27/33 A kérdező kommentje:

az eszem megáll...

már mióta arról írok, hogy nincs akkora fogyasztás, amit az óra mutat! a vezetékben se, sehol.

1 m3 1000 liter víz itt szinte naponta ezt jelzi az óra...hol van ez? nem látom!

2015. aug. 14. 16:43
 28/33 A kérdező kommentje:

úgy értem nem kellene feltűnnie nekem is ha napi 1000 liter vizem kisétál, ha én fogyasztanám el?

csak érdekes, hogy eddig havi 4-5 m3-eket fogyasztottam..

2015. aug. 14. 16:45
 29/33 anonim ***** válasza:
De fogadjunk hogy szerelot nem hivtal. Amugy rontgenszemed van, hogy belelatsz a falba?
2015. aug. 14. 16:45
 30/33 A kérdező kommentje:

de hívtam itt volt. azt mondta, van egy kis csöpögés, de nyugodjak meg, lehetetlen hogy attól menjen el napi 1 m3. és elmagyarázta hogy valszeg nem is lopják a vizem.

és kb mindent ki akar cserélni(palimadárfogós üzlet ugye), persze ő hozna minden helyett újat és még a lakásba is bekéredszkedett(azon át az erkélyre cigizni..).

szóval marad a mérőóra, mint játékos.

2015. aug. 14. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!