Kiszámláznak hatalmas összeget, vagy korrigálják, ha rossz az óra? (víz)
átalányon vagyok
most volt az éves leolvasás, a fogyasztás valószínű jócskán meghaladta amit átalányként befizettem, szóval valszeg rengeteget kell ráfizetnem.
de most tűnt fel, hogy 3 nap alatt elment 2 m3 víz (minigarzonban élek egyedül, lehetetlen, hogy ennyi fogyjon)
kihívom őket az órát bevizsgálni, ha megállapítják, hogy rossz, attól függetlenül kiszámlázzák az eddigi valószínűleg így téves tételt?
de azt meg olyan egyszerű ráfogni, hogy elhasználnám a vizet :(
kiszámoltam 20-30 m3 megy el havonta. és nem fürdök, mosok egész nap és nincs jacuzzim se..
Mi igazsagtalan abban, hogy a sajat sz*r vizvezetek-halozatod miatt elfolyik a viz, es neked kell kifizetni? Ki fizesse ki, a szomszed? Vagy adja ossze neked a falu vagy a kerulet?
Legkozelebb mi lesz, bekapcsolova felejted a sutot, elmesz otthonrol, es koveteled, hogy az ELMU ne szamlazza ki az elfogyasztott aramot, mert te igazabol nem is akartad elfogyasztani, csak ugy magatol fogyott?
Az eszem megall, hogy mindent, mindig masra kell kenni, a vizmu a hibas, a haz a hibas, a rendszer a hibas, mindenki hibas, csak es kizarolag te nem.
az eszem megáll...
már mióta arról írok, hogy nincs akkora fogyasztás, amit az óra mutat! a vezetékben se, sehol.
1 m3 1000 liter víz itt szinte naponta ezt jelzi az óra...hol van ez? nem látom!
úgy értem nem kellene feltűnnie nekem is ha napi 1000 liter vizem kisétál, ha én fogyasztanám el?
csak érdekes, hogy eddig havi 4-5 m3-eket fogyasztottam..
de hívtam itt volt. azt mondta, van egy kis csöpögés, de nyugodjak meg, lehetetlen hogy attól menjen el napi 1 m3. és elmagyarázta hogy valszeg nem is lopják a vizem.
és kb mindent ki akar cserélni(palimadárfogós üzlet ugye), persze ő hozna minden helyett újat és még a lakásba is bekéredszkedett(azon át az erkélyre cigizni..).
szóval marad a mérőóra, mint játékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!