Kiszámláznak hatalmas összeget, vagy korrigálják, ha rossz az óra? (víz)
átalányon vagyok
most volt az éves leolvasás, a fogyasztás valószínű jócskán meghaladta amit átalányként befizettem, szóval valszeg rengeteget kell ráfizetnem.
de most tűnt fel, hogy 3 nap alatt elment 2 m3 víz (minigarzonban élek egyedül, lehetetlen, hogy ennyi fogyjon)
kihívom őket az órát bevizsgálni, ha megállapítják, hogy rossz, attól függetlenül kiszámlázzák az eddigi valószínűleg így téves tételt?
Hozongeni lehet, de a mellekvizmero akkor is a tied, sosem volt maskepp.
'szóval fizetem nekik a semmit pluszba és ülni fognak ölbe tett kézzel..'
Mint ahogy te is ulsz olbe tett kezzel, mert neked az a kenyelmes. Miert fizetsz peldaul atalanyt, ha van vizorad? Sokkal korabban kiderulhetett volna hogy sok a fogyasztas, ha neha raneznel az orara.
... es hogy en hogy ruhellem ezt a mentalitast, hogy mindenert valaki mas a hibas, sose az egyszeri ember, mindig a hivatal meg a szemet multi, a szolgaltato, a kalauz, barki, csak neked ne kelljen semmiert felelosseget vallalni. Vagy ugy gondoltad, hogy ha te pazarlod a vizet sajat hibadbol, akkor azt a szolgaltato koteles helyetted kifizetni, mert te nem megittad, hanem elfolyt, es akkor mar nem is fogyasztas, hanem csak 'elment'?
"Mint ahogy te is ulsz olbe tett kezzel, mert neked az a kenyelmes. Miert fizetsz peldaul atalanyt, ha van vizorad? Sokkal korabban kiderulhetett volna hogy sok a fogyasztas, ha neha raneznel az orara. "
írtam, hogy most tűnt fel, hogy túl gyorsan megy el a víz.
plusz és diktálós voltam, az átalányt ők tették kötelezővé!
nem hárítok semmit, csak ha tök egyértelmű, hogy az óra vízfogyasztás nélkül is megy, hogy a semmit fizetem akkor ki nekik!
"Vagy ugy gondoltad, hogy ha te pazarlod a vizet sajat hibadbol, akkor azt a szolgaltato koteles helyetted kifizetni, mert te nem megittad, hanem elfolyt, es akkor mar nem is fogyasztas, hanem csak 'elment'?"
nem, hanem fogyasztás nélkül mutat többet az óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!