Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ti hogy osztanátok be ezt a...

Ti hogy osztanátok be ezt a pénzt?

Figyelt kérdés
Következö hónapban kb. 70000 forintom marad kajára. (2 felnött plussz egy kisfiu) Általába ugy szoktam, hogy csinálok egy nagybevásárlást, kb. 30-40 ezerért, és a maradékot osztom el, hogy mondjuk 2-3 ezer per nap. De sokszor igy is szükösen jövök ki honap vége felé, van hogy kölcsön kell kérnem...Hogy jönnék ki jobban?Mások kevesebböl is tudnak gazdálkodni, nekem nem megy...Pedig már illene megtanulnom beosztani a pénzt, van egy 3 éves kisfiam is.
2014. dec. 29. 14:11
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Azthiszem kevesebb hülyeséget kéne vásárolnom....
2014. dec. 29. 14:32
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem egy picit takarékosabban kellene vásárolnod. Én 3 főt etetek (meg a kutya) heti 15 a kvóta. Ebben a tisztálkodási szerek is benne vannak. Ez is lehetne kevesebb. Sokszor azon kapom magam, hogy pocsékolok. Használj fel mindent, ne vegyél készételt. Ne legyenek maradékok.
 13/27 anonim válasza:
84%
Hát ha egész nap édességgel van tömve szerencsétlen gyerek akkor persze hogy nem jössz ki a pénzből...
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

70 ezernek azért elég lehet 2+1 főre, úgy, hogy nem szemetet esztek.

"Üditö, energiaital nyalánkság"

Na ez a szemét és felesleges. Legalább 1 hónapig vigyáztok az egészségetekre.

2014. dec. 29. 14:33
 15/27 A kérdező kommentje:

Nem fözök drága kajákat. Simán megesszük a fözelékeket is. De ha elmegyek a boltba, ( majdnem minden nap, mivel a melobol hazafele utba esik)akkor veszek gyümölcsöt, egy kis rágcsát, sokszor péksütit, stb.. Ha meg gyerekkel megyek, akkor kb. 2-szer annyit költök mint tehetném...

Azt hiszem velem van a baj.. Nem tudok keveset költeni..

2014. dec. 29. 14:36
 16/27 A kérdező kommentje:

A gyerek nem csak nyalánkságot eszik. Napközben oviba eszik,

délután mikor hazamegyünk eszik valami pékárut, vacsira fött kaját. Amig normálisan eszik, felölem nyugodtan ehet nasit az étkezések között, legalábbis utánna.

2014. dec. 29. 14:39
 17/27 A kérdező kommentje:
12-es Azt hiszem ezt én is megprobálom. Minden héten fix összeget teszek a tárcámba, akkor nem költök többet. Ez jo ötlet
2014. dec. 29. 14:41
 18/27 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg sokat költesz feleslegesen. Másik megoldás szerintem, ha a havi bevásárláson kívül, csak hetente 1x vásárolsz be, előre megtervezve, hogy mire lesz szükséged a főzéshez, csak friss pékáruért ugrasz be a pékségbe. Kisebb a kísértés, több marad a pénztárcádban.
2014. dec. 29. 14:45
 19/27 anonim ***** válasza:
89%

minden nap édesség? ha hülyeségekkel eteted a gyereked, akkor jobban kéne spórolni, mert a fogorvos sokba kerül ám.

aztán lesz ebből még más betegség is.

Persze, péksütemény. mekkora xarság. naponta? meg energiaital? remélem, azt csak ti isszátok. egyébként kezdj el gyűjteni orvosra, ha így élsz. magad miatt is, mert nem csak a gyereket betegíted meg.

2014. dec. 29. 15:08
 20/27 anonim ***** válasza:
52%

A facebook-on van egy zárt csoport Bravúros Beosztók néven. Oda érdemes fölvetetni magad, mert ilyen kérdésekre ad választ. A csoport házigazdája Fa Kinga blogján is sok remek megoldást tudsz találni.

Pl napokra bontva is:

[link]

2014. dec. 29. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!