Ti hogy osztanátok be ezt a pénzt?
Figyelt kérdés
Következö hónapban kb. 70000 forintom marad kajára. (2 felnött plussz egy kisfiu) Általába ugy szoktam, hogy csinálok egy nagybevásárlást, kb. 30-40 ezerért, és a maradékot osztom el, hogy mondjuk 2-3 ezer per nap. De sokszor igy is szükösen jövök ki honap vége felé, van hogy kölcsön kell kérnem...Hogy jönnék ki jobban?Mások kevesebböl is tudnak gazdálkodni, nekem nem megy...Pedig már illene megtanulnom beosztani a pénzt, van egy 3 éves kisfiam is.2014. dec. 29. 14:11
1/27 anonim válasza:
Elnézést! Nagybevásárlás 30000Ft, a maradék pedig 2000/nap?
Ez nem 70000, hanem legalább 90000Ft.
Ha a nagybolt 40000, a napi pedig 3000, akkor 130000Ft.
Vagyis a matekkal van baj!
2/27 A kérdező kommentje:
Nem 70 szokott maradni, hanem több. Ugy is kezdtem a kérdést, hogy a következö honapban....
2014. dec. 29. 14:22
3/27 anonim válasza:
Ha már megvan a nagy bevásárlás, akkor mire költesz napi 2-3 ezret? Valahol nagyon sok felesleget veszel.
4/27 anonim válasza:
Szerintem ha napi 2 ezret szánsz,nem mindennap kell annyit költeni.Legalábbis én is úgy csinálom,pl hétfőn veszek 2-3 féle felvágottat,sajtot,joghurtot,kenyeret,akkor,kedden nem kell venni csak kenyeret,meg esetleg még valamit tejet ilyesmi,ami nem lesz 2 ezer ft.Ami ott megmaradt már mehet a következő naphoz,akkor már tudsz többet költeni picivel.
5/27 anonim válasza:
70 ezret hogy nem lehet beosztani 3 főre???? Miket esztek? Én ennyit osztok be 5 főre, mégis elég.
6/27 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy ha így bevásárolsz, akkor mire költesz napi szinten 2-3 ezret? Az azért nem egy ásványvíz ára...
7/27 A kérdező kommentje:
Üditö, energiaital nyalánkság.. Tudom hogy nem nagyon kéne... A gyerköcnek kubu, nasi. Kenyér, zöldségfélék, meg a férjemmel fejenként 2-300 forintot elviszünk magunkkal a meloba.
2014. dec. 29. 14:27
8/27 anonim válasza:
Miket esztek? Ez nagyon soknak tűnik.
Következő hónapban főzz olcsóbb ételeket? krumpli, tészta, rakott dolgok, főzelékek.
9/27 anonim válasza:
Akkor nyilván ezeket ki kell hagyni. 1 hónapig kibírjátok; sőt, talán rájöttök hogy lehet élni nélküle :-)
10/27 anonim válasza:
Az első vagyok, megpróbálok érdemi választ is adni, ettől még tartom magam ahhoz, hogy nálad a matekkal is baj van. Mégpedig valószínű ott, hogy hó közben nem követed nyomon, hogy hol tartasz!
Az igényeket kell megfaragni, ez nem jelent feltétlen silány ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!