Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megkaptam a fizumat, és be akarom fizetni belőle a havi számlákat illetve az elmaradást. Viszont anyumnak nem mondtam hogy befizetem. Apum és anyum sem kap annyit most hogy abból mindent ki lehetne fizetni, így én átvállalom most a vizet,villanyt,gázt meg a lakás biztosítás havi számlát meg az 1 havi elmaradást (Durván 45 ezer forint plusz megmarad a részükre ezáltal). Viszont attól parázok hogy most ezen balhézni fog hogy amit kaptam pénzt nem kellett volna mindet elkölteni a befizetésekre. Pedig muszáj, mert 1 havi elmaradás volt. Most mindegy hogy ebben a hónapban van kettő számla befizetve, vagy jövőhónapban, mert ha most nem, akkor augusztusban kellett volna az elmaradásokat fizetni, így legalább egyenesbe leszünk. Én pedig nem azért jöttem el melózni hogy ugyanúgy ne legyen se ez, se az befizetve, meguntam hogy attól van gyomorgörcsöm hogy vajon mire jön felszólítás-kikapcsolás stb. Szerintetek befizessem így?2014. júl. 7. 12:22
1/3 anonim válasza:
Ha jól értem, felnőtt vagy és dolgozol, emellett a szüleiddel élsz.
Szerintem egy nagyvonalú gesztus lenne tőled. Ha ők nem kérnek hozzájárulást, szerintem ajánld fel nekik, hogy havonta te is beadsz a közösbe. Így nekik is könnyebb lesz, talán nem kerültök újra elmaradásba.
2/3 Sün!! válasza:
Ha együtt éltek, szerintem beszéld meg velük mielőtt cselekszel. És amit az elősző hozzászóló is írt, beszéljétek meg, hogy havonta x összeggel beszállsz a költségekbe. Mondjuk ettől még nem biztos, hogy a számlák időben be lesznek fizetve. Amúgy 1 hónap elmaradás egyáltalán nem a világ. Attól még nem kapcsolják ki rögtön a szolgáltatást. Legalábbis mifelénk.
3/3 anonim válasza:
Először is: légy büszke magadra! Nem az az első, hogy party meg vásárolgatás, hanem a rezsibe beszállni. Ez tiszteletet érdemel. Másodszor: beszéld meg a szüleiddel. Mond meg nekik, hogy az általad említett összeget szeretnéd betenni a családi kasszába, mert keresel, és beszállsz a terhekbe. Jó nevelést kaptál!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!