Miért világíthat a riasztás led a villanyórán ha megvan mind a 3 fázis?
Nem találom a rendes katalóguslapot, ahol leírják a kérdéses műszer "riasztás" LED-jének a funkcióját, de már találtam olyan műszert, amin a LED mellett "mágneses befolyásolás" felirat van. Ilyen típus pl. a három fázisú "16EC3r 3x5-80 A" készülék.
Ha biztosan megvan minden fázis és nem nyomkodtál mellé nagy mágnest, akkor szerintem nyugodt lehetsz - de holnap hívd fel a szolgáltatót ez ügyben, mert kötelességed jelenteni a szerelvényeken megfigyelt rendellenességeket!
#7 Azt mondta hogy az csak egy visszajelző led és nem kell vele foglalkozni. Ami nekem azért egy kicsit fura, mert eddig tuti hogy nem világított..
És ami még érdekes hogy átmentem pár szomszédhoz és az ő óráikon nincs is ilyen feliratú led, csak az enyémen, pedig azok is 3 fázisú órák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!