Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Miért világíthat a riasztás...

Miért világíthat a riasztás led a villanyórán ha megvan mind a 3 fázis?

Figyelt kérdés
nov. 13. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Milyen típusú az a villanyóra? Mire ad ki riasztást az a bizonyos LED? Én villanyóra esetében még nem is hallottam ilyen nevű LED-ről!
nov. 13. 20:30
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Talán pont azért világít.
nov. 13. 20:46
 3/12 A kérdező kommentje:
Ilyen: [link]
nov. 13. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem találom a rendes katalóguslapot, ahol leírják a kérdéses műszer "riasztás" LED-jének a funkcióját, de már találtam olyan műszert, amin a LED mellett "mágneses befolyásolás" felirat van. Ilyen típus pl. a három fázisú "16EC3r 3x5-80 A" készülék.

Ha biztosan megvan minden fázis és nem nyomkodtál mellé nagy mágnest, akkor szerintem nyugodt lehetsz - de holnap hívd fel a szolgáltatót ez ügyben, mert kötelességed jelenteni a szerelvényeken megfigyelt rendellenességeket!

nov. 13. 22:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Amúgy a linkelt fotón nem látszanak a fázisfeszültségek meglétét jelző szegmensek aktív állapotai. Lehet, hogy villogtak a fotózáskor, de amúgy tényleg, mi a helyzet ezekkel a jelekkel?
nov. 13. 23:00
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 Az L1 L2 L3 jelzésre gondolsz? Az a rész az villog.
nov. 14. 06:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Na, a szolgáltató ügyfélszolgálatosa a kérdéses anomáliával kapcsolatban mit mondott?
nov. 15. 15:39
 8/12 A kérdező kommentje:

#7 Azt mondta hogy az csak egy visszajelző led és nem kell vele foglalkozni. Ami nekem azért egy kicsit fura, mert eddig tuti hogy nem világított..

És ami még érdekes hogy átmentem pár szomszédhoz és az ő óráikon nincs is ilyen feliratú led, csak az enyémen, pedig azok is 3 fázisú órák.

nov. 15. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Na de mi az, amit az a bizonyos "Riasztás" LED visszajelez? - ezt meg kellett volna mondaniuk!
nov. 15. 18:20
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 Nem mondta, én meg már nem akartam akadékoskodni.
nov. 15. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!