Mi vált be az egerek ellen nálatok ?
Figyelt kérdés
Sajnos ahogy jön a hideg beköltözte a padlásra. Raktam ki ragasztót kajával, de nem mennek bele. Már a szigetelést rongálják, össze vissza ürítenek mindenhova. Éjjel is hallom ahogy járkálnak. Esetleg ultrahangos egérriasztó? A régi házunkban nem volt egér ( bár padlás sem ) , ott használtunk ilyesmit. Mérget nem akarok kitenni mert nem szeretném ha mondjuk a szigetelés és a fal közé berágva magát, ott dögölne meg, nem hinném hogy jó illata lenne, plusz van kettő kutyánk azt se szeretném ha méreg lenne bárhova rakva. Nektek mi vált be ?2023. okt. 12. 10:26
2/6 anonim válasza:
Se a méreg, se a ragasztó nem működik nálunk. Pénzkidobás.
A hagyományos lecsapós csapda vált be: kolbász, keksz, epres horgász csali aroma
3/6 Bogica0616 válasza:
Macska vált be. Az élve fogóba nem mentek bele. Ragasztos lapok még jók lehetnek. A mérget, ahogy írtad nem szeretnéd. Az ultrahang még felejtős...
4/6 anonim válasza:
Padláson nem számít, ha büdös, a lakásban nem fogod érezni.
Amúgy én is hagyományos lecsapós csapdát használok. Nálam dió a csodacsali.
6/6 anonim válasza:
Én egérfogót használok és bevált. Rágcsálóírtó pépet használtam előtte, de az nagyon nem volt gazdaságos, mert rengeteget kellett megzabálniuk belőle, mire elhullottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!