Egerek ellen van valami biztos módszer?
Figyelt kérdés
A ragasztóba nem mennek bele, a mérget kirakom, esznek is belőle, látom, hogy folyamatosan fogy, de nem pusztulnak el tőle!
Help!
2013. szept. 1. 06:41
1/9 anonim válasza:
egérfogó
Vagy ha nem jön be, akkor
Egy kartonlapra nyomjál kör alakban ragasztót,a kör kozepére tegyél magokat, szalonna bőrkét stb, és helyezd oda ahol gyakran látod az egereket
3/9 anonim válasza:
Mi protect patkányméreg granulátumot szoktunk venni és szeretik is az egerek :) (a zselés cucc szerű nem igazán volt nyerő nekik és nem igazán ették)... (biztos jó az egeres változata is,de nekem a patkányos szimpibb) :) Van amikor szag alapján megtalálom merre is fordult fel,de jellemzőbb az,hogy 1-2 hét után már semmi egérszag és kaki nincs.
4/9 anonim válasza:
Ha sok az egér, akkor 2-3 hét is kell mire kiirtod őket. Ha szemes mérget használsz (amit el tudnak hordani), csak keveset használj és az elfogyása után mindig várj 2-3 napot, mert különben nem eszik belőle csak hordja be a fészkébe.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. szept. 1. 10:16
6/9 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva?A macska már nem trendi manapság?
7/9 anonim válasza:
Patkàny ès egèrriasztó kèszülèk. A villanyszerelõnknek van, mert a szomszèdjànàl teremnek szinte. Esküszik rà, hogy nàla nincsenek. Mondjuk idegesìtõ hangja van, de valamit valamièrt.
8/9 anonim válasza:
Én virágcserepes módszerrel fogdostam össze őket élve, a barátom kígyója meg örült nekik.
9/9 anonim válasza:
A mai modern rágcsálóirtó szerek mind Cumarin hatóanyagú véralvadásgátlók. A kártevőknek 5-8 napig folyamatosan kell enniük, hogy kifejtse a hatását, ez alatt az idő alatt mindig legyen kitéve csalétek. Valaki azt írta, hogy behordja a fészekbe, de ez butaság. Az egér nem hörcsög és pocok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!