Mezei egerek ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A telkemen nagyon elszaporodtak a mezei egerek, szétfúrják az egész területet mindenhol lyuk lyuk hátán a kertben. Még a fűben látni ahogy kitapostak egy kisebb ösvényt maguknak. Fát sem tudok ültetni, mert többször előfordult hogy ültettem egy csemetét és a gyökerei közelében is ástak majd tönkre ment a facsemete.
Mit lehet tenni ellenük? Illetve a fiatal fákat hogyan lehet védeni?
2023. aug. 5. 19:58
1/5 anonim válasza:
Rágcsálo írtokat hívni,aztán venni egy kis tacskót,azok jol egerésznek.
2/5 anonim válasza:
Mezei pocok lesz az inkább, amit leírtál az inkább rájuk jellemző. Mérgezed őket, vagy megvárod, míg a növekvő populáció magától összeomlik. Többször megfigyeltem már a melóhelyen és utána is olvastam. Más nem nagyon van.
3/5 anonim válasza:
Igen, egyértelműen pocok.
A legolcsóbb az Arvalin. (De ha szoktak ott macskák járni, akkor inkább ne használd.)
5/5 anonim válasza:
#4: Egy hiperaktív kutya több gond, mint azok a pockok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!