Október 15 és ma november 13 között 160 m3 gáz fogyott el gázcirkó fűtéssel. Ez mennyire sok?
Figyelt kérdés
Vannak új nyílászárók, de a födém és a homlokzat még nincs szigetelve. 100 m2-t fűtünk.
A termosztát 21 fokra van állítva, az oldaldalon 160 cm magasan van elhelyezve.
nov. 13. 21:55
2/10 mindentudó99 válasza:
Ezzel így beleférsz majd a kedvezményesbe. De lesznek még hidegebbek.
3/10 anonim válasza:
napi 10 m3 az nem rossz télen, de még korai.
4/10 anonim válasza:
Azt hittem, mi sokat fogyasztunk. Október 5-től nov. 5-ig 200m2-re ment el 154m2 gáz, a termosztát nálnunk nappak 22,5fok, éjjel eddig 23fok volt. Így lett 38.000ft a gázszámla, azt hittem hanyatt esek. Eddig mondjuk csak 70m2-t fűtöttünk és a legtöbb 20.000Ft volt. Ez az első tél ebben a házban.
MOst nov. 5-e óta 100m2 ment el, napi 10m2.
5/10 anonim válasza:
Ja, nálunk is új nyílászárók vannak, de se födém, se oldalfali szigetelés nincs. Mennyi lett így a számlád?
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem átalány van, 13660 ft.
nov. 16. 21:02
7/10 anonim válasza:
Én is át fogok térni átalányra (4-5.)
8/10 anonim válasza:
"200m2-re ment el 154m2 gáz"
A lakás magasságával szorozd be a gázt, akkor lesz m3.
10/10 A kérdező kommentje:
A szigetelés biztos rengeteget számít. Regisztráltam májusban a Vfe. Kft. ingyenes padlásfödém szigetelésére, de nem jöttek máig. Van ismerősöm akinek leszigetelték és most sokkal jobban tartja a hőt a háza, sokat csökkent a fogyasztása. Rossz dolog ez, hogy van akinek megcsinálták és van akinek így kell neki menni a télnek, hogy nem csinálták meg és mégis folyamatosan hirdetik.
nov. 17. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!