Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Az anyagi helyzetünk katasztró...

Az anyagi helyzetünk katasztrófa, és a férjem nem tesz semmit! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudnotok kell mielőtt válaszoltok hogy,van egy 7 hónapos kislányunk!A férjem havi 90.000ft-ot hoz haza!Ami sajnos nagyon kevés,sok a rezsi a hitel!Lenne rá lehetősége hogy kimenjen németbe dolgozni de nem akar bár ez valamilyen szinten érthető,hisz kicsi még a lányunk!Lenne még egy hely ahová felvennék ahol dupla ennyit keresne de egyszerűen nem megy jelentkezni,apu is ezen a helyen dolgozik,tudna neki segíteni bejutni!Az az egy problémám van hogy egyáltalán nem zavarja a nálunk kialakult helyzet,ma is bejelentettem neki hogy 2000 forintunk van és pelenkát kell venni a kicsinek,de nem igazán zavarja a dolog!Unom már hogy mindig nekem kell kuncsorogni anyuéktól,meg én szerezzek pénzt ő meg nem tesz semmit!

2013. okt. 15. 14:13
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nem akarok bunkó lenni (de az leszek): ha 90.000 Ft-ot keres a férjed, és hiteletek is van, akkor hogy voltatok képesek gyereket vállalni?
2013. nov. 8. 01:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Annak aki úgy tudta elkezdeni az életét hogy nem kellet neki hitelt felvenni,hát azoknak gratulálok mert nagyon ritka az ilyen,nekünk nem hullott minden az ölünkbe,magunknak kellet előteremteni mindent,hála Istennek azóta megoldódtak az anyagi problémáink munkahelyet változtatott,és kezd egyenesbe jönni az életünk!Ja és had tegyem hozzá életem legjobb döntése volt amikor gyermeket vállaltunk,mert csodálatos élmény egy gyermek!Lehet nehezen, de mindent próbáltunk megadni neki és ez a mai napig így is van,ha én egyszer eszek egy nap neki akkor is meg lesz mindene, mert ő az életünk értelme!Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 4. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!