Katasztrófákról project?
Figyelt kérdés
10 oldalt kell írnom erről a témáról. Gondoltam a csernobili katasztrófára, a 2001. szept.11-én történt terrortámadásra Amerikában, illetve a legsúlyosabb légikatasztrófákról írni. Tudnátok nekem ötleteket mondani, hogy milyen témákról lehetne még írni?2013. okt. 10. 14:52
1/3 anonim válasza:
Természeti katasztrófák (árvizek,földrengések)
2/3 anonim válasza:
Szia !
Igen, például a magyarországi "vörösiszap" katasztrófáról, Kolontár, Devecser térségében, ahol halálos áldozatok is voltak. Vagy a Tiszán levonult cián szennyeződésről, amely a Veres patakot szennyezte először Románia felől, aranybányászat mellékterméke volt, és szörnyű pusztítást végzett a természetben, a folyó élővilágában.
3/3 anonim válasza:
arról is oldalakat lehetne zengeni hogy megy tönkre az ország és hogy az emberek milyen éhbérekért dolgoznak..ez az igazi katasztrófa..hogy az ember egy kenyeret nem tud megvenni a boltban anélkül hogy megnézné mennyibe kerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!