Az anyagi helyzetünk katasztrófa, és a férjem nem tesz semmit! Mit tegyek?
A volt férjem ugyanilyen volt.Mindig megoldottam mindent,helyette.Ő sem ment dolgozni másik helyre "mert ott szeretett" dolgozni.Én két állásban voltam,terhesség alatt,is dolgoztam,még a kiírt napon is.Amikor 4 hetes lett a lányom ismét dolgoztam,aztán megszületett a második babánk...azt hiszem akkor fogyott el az energiám,Ő gyesen volt a babával,én távol dolgoztam,2-3 hetente jártam haza.Aztán kaptam közelebb munkát,ott kezdtem dolgozni,de feladtam...nem való neki család,3 éve költöztem el tőle.Most így már sokkal jobb.
Én is mindig azt hallgattam,hogy "nem tudnál anyádtól kölcsön kérni?" vagy "az én anyámék nem tudnak adni,nincs nekik" az igazság,hogy meg sem kérdezte tőlük,bár Ők 3-an dolgoznak,az én anyám meg nyugdíjas...szóval csak reménykedhetsz,hogy észhez tér,de sztem nem sok rá az esély.
Hétvégente elmehetsz dolgozni...én így egészítettem ki a jövedelmünket.
A rezsit meg lehet csökkenteni!
Én csak annyit kérdezek: minek kellett gyerek?
Á, ezt sosem fogom megérteni.
Unod..hogy neked kell kuncsorogni.. és hogy "Ő" keveset hozz haza a konyhára..
Vazzmeg (B-vel),vannak internetes melók.
Vannak otthon végezhető melók.
Úgyhogy ne panaszkodj a férjedre, hanem megoldást keress,ha már bevállaltál egy gyereket,és hiteleket vettetek fel.
Tudod van olyan is hogy felcsinál,.. oszt eltűnik az "ember" és éheznek mert a családi pót az egyetlen bevétele a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!